Activison Blizzard, eski ESPN CEO’su ve NFL Network kurucusu Steve Bornstein‘i Espor Başkan’ı olarak atadı. Haberler bununla da bitmiyor. Amerika’nın ana akım medyasının yakından tanıdığı Steve Bornstein’ın bir alt kademesindeki kıdemli başkan ise, sizlere Yahoo’nun Major League’i satın alıyor haberinde belirttiğimiz detayın, bugün ortaya çıktığını da öğrenmiş oluyoruz: Mike Sepso, Activision Blizzard’da SVP(Senior Vice President(CEO Baş Yardımcısı)) görevini üstlenecek!

Bugün yayımlanan açıklamada, ayrıca eski Team Nineties, (dağıldıktan sonra Lions olan Starcraft takımı) Starcraft oyuncuları artık turnuva departmanda beraber olacaklar. Blizzard’ın ise Call of Duty için hazırlıklara başladığını da belirtelim.

Bobby Kotick

Activison Blizzard’ın CEO’su Bobby Kotick, bu yeni departman ve girişimleri için liderlik yapacak olan Steve ve Mike’tan daha iyilerini bulamayacaklarını söylüyor ve ekliyor: “Steve’in sporlarla alakalı müthiş bir gücü var. Gerek ESPN gerek ise NFL Network’teki başarıları ve deneyimleri bizlere de aynı oranda geri dönecektir. Mike’ın ise girişimci vizyonu, Espor’un nasıl ilerletileceğini ve şu andaki konumuyla nasıl bir ivme yakalayabileceklerini gösterdi.

İlerleyen günlerde, bizleri Espor ile ilgili yeni gelişmelerin beklediğini de buradan sizlere duyuralım. Espor, gün geçtikçe daha da gelişiyor!