Eski Twitch PR Müdürü Chase, StreamElements‘te İletişim Sorumlusu olarak görevine başladı.

StreamElements’te, Chase, markanın bütün global iletişiminden sorumlu olacak. Chase için bu görev yeni değil, daha önce 6 yıl boyunca Twitch‘te bütün tüketici ve şirket iletişiminden tek başına sorumluydu.

Twitch’ten önce Sega, 2K ve Disney Interactive gibi markalarla, hatta BioShock ve The Last of Us gibi oyunlarla çalışan Chase, sektörde 13 yıllık dolu dolu bir geçmişe sahip.

Yeni işiyle ilgili, Chase’in yorumu şöyle:

“StreamElements’in yayıncılara sunduğu araçlar ile, bunu basit bir hobiden içerik üretimine çevirmesi ilgimi çekti.”, “Markanın DNA’sı, bir çoğu üst düzey olan içerik üreticilerini beslemek olduğu için, StreamElements’in vizyonu benim bu alandaki uzun süreli tutkumla birebir eşleşti. İçerik üreticilerinin küçük birer iş alanı haline geldiği bir dönemdeyiz ve hikayenin bu kısmına yardım etmek isterim.”

StreamElements kurucularından olan, aynı zamanda şirketin CEO’su Doron Nir‘in yorumu ise şöyle:

“Chase’in basın ilişkileri, Twitch’in tamamlayıcı bir parçası oldu ve başlangıç firmasından Amazon’un satın alımına kadar global varlığında markaya eşlik etti.”, “İçerik üretimi alanındaki gelişmiş bilgisi sayesinde ve canlı yayınların gelecekteki eğlence odağı olacağı konusundaki ortak inancımız sayesinde, StreamElements’in endüstrideki varlığını artırmak açısından ideal bir seçimdi”

Chase’e, yeni görevinde başarılar diliyoruz.