Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski ve Filip “NEO” Kubski, Codewise Unicorns ile sahneye geri dönme ihtimallerini konuştu.

pashaBiceps ve NEO, Virtus.pro‘nun aktif kadrosundan Aralık ayında çıkmış ve Şubat ayında free agent olmuştu. O zamandan beri, NEO, Heroic takımında kısa süre stand-in olarak yer aldı fakat, pashaBiceps herhangi bir takımda veya maçta oynamadı.

İkili, Virtus.pro‘da neredeyse 5 yıl oynadı ve EMS One Katowice Major 2014 dahil olmak üzere 11 uluslararası turnuva kazandı.

Codewise Unicorns‘un multimilyoner sahibi Robert Gryn, YouTube kanalındaki soru-cevap videosunda iki efsanevi polonyalı oyuncu ile görüşmekte olduklarını açıkladı.

Robert Gryn videoda ”Codewise Unicorns‘un bizim takımımız olduğunu biliyor muydunuz? Codewise Unicorns’a göz atabilirsiniz! Şu an NEO ve pasha ile yeni bir takım oluşturmak için konuşuyoruz. Muhtemelen NEO ve pasha’yı tanıyorsunuzdur, değil mi?” açıklamalarında bulundu.

2018’de Polonya’nın en zengin 73. insanı olarak belirlenen Robert Gryn, Codewise Unicorns‘u 2017’de kurdu. Organizasyonun Finlandiya, Tampere’de düzenlenen LanTrek‘i 3-4. sırada bitiren güncel kadrosu şu an ESEA Advanced liginde yer almakta.