Asya Kıtası’nın en önemli CS:GO Turnuvası olan eXTREMESLAND Zowie CS:GO Asia 2018’in Türkiye elemeleri 2 Eylül 2018 Pazar günü, İstanbul’da gerçekleşecek.

$100.000 Ödül havuzu ile Asya’nın en iyi CS:GO takımını belirleyecek olan eXTREMESLAND CS:GO ASIA OPEN 2018’de bu sene ilk defa bir Türk takımı da yer alacak. Türkiye temsilcisini belirlemek için İstanbul Adeks’de gerçekleştirilecek turnuvaya, Türkiye’de gerçekleşen turnuvaları takip eden CS:GO severlerin yakından tanıdığı 6 takım katılacak.

6,000TL Ödül havuzu bulunan elemelerin şampiyonu, 18-21 Ekim tarihleri arasında Çin’in Shanghai şehrinde gerçekleşecek olan Asya Kıtası finallerinde ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak. Saat 10:00’da başlayacak ve 6 takım arasında gerçekleşecek kıyasıya mücadelenin yarı final ve final maçları saat 16:00’dan itibaren Enes “henezini” Tekir ve Alican “Karahan” Karahan’ın sunumuyla twitch.tv/oyungurutv’den canlı olarak yayınlanacak (elemelerin uzaması durumunda yayın saatleri değişiklik gösterebilir).

Turnuvaya katılacak takımlar ise;

  1. Royal Bandits
  2. Bursaspor Espor
  3. Arena Bulls
  4. Modz Espor
  5. Sangal Espor
  6. Team Spartan