Kuzey Amerikalı espor organizasyonu FaZe Clan, HTC Gaming ile ortaklığını duyurdu!

FaZe Clan‘ın 2 Fortnite oyuncusu Dennis “Cloakzy” Lepore ve Jack “Cizzorz” 2019 senesi boyunca Twitch üzerinden HTC Vive ile yayın yapacak.

FaZe Clan CEO‘su Lee Trink duyuruda HTC sponsorluğu ile ilgili şunları söyledi: ”VR oyunlardaki bir sonraki seviyenin heyecan verici bir parçası, FaZe Clan bu alanın lideri olan HTC ile sponsorluğunu duyurmak için daha heyecanlı olamazdı. Güçlü bir ortaklık kurmak istiyoruz ve HTC’ye yeni sponsorumuz olarak hoş geldin diyoruz.”

FaZe Clan geçen ay otomobil şirketi Nissan ile ortaklığını duyurmuştu. Ayrıca, SteelSeries, SCUF Gaming ve G FUEL‘de FaZe‘in ortakları arasında bulunuyor. HTC Gaming‘de aynı zamanda Team SoloMid ve Omniverse Esports Series‘in sponsoru.

HTC Gaming‘in Pazarlama Menajeri Ortağı Andrew Wu, bu sponsorluğu şöyle yorumladı: ”HTC olarak bu sene FaZe ile çalışacak olmaktan çok heyecanlıyız. FaZe ile ortaklık bizim için çok kolay bir seçimdi çünkü onlar da, biz de, VR’ı seviyoruz. Bu mükemmel bir eşleşme. Ortaklığımızın meyvelerini gördükten sonra FaZe Clan’ın hayranlarının da VR’ı bizim kadar seveceğini umuyoruz. Bizden büyük şeyler için beklemede kalın!”