Fransız milli Overwatch takımının en büyük destekçilerinden biri Fransız hükümeti. Şangay’da yapılan “Overwatch Dünya Şampiyonası Grup Aşaması” etkinliğinde, Fransız Milli Takımı, BlizzCon’da yapılacak olan büyük etkinliğe katılabilmek için mücadele etti. Fransız politikacı Denis Masséglia, takıma iyi niyetlerini ve başarılar temennilerini ileten bir mektup yolladı. Fransız Milli Takımını oluşturan Team Rogue ekibi ise bu etkinliğe giderken ülkenin bütün desteğini arkasına almış bulunmakta.

“Overwatch milli takımının başarısı için tezahürat edebilmek benim için büyük bir onur.” diyen Masséglia, “Dışişleri bakanı Mounir Mahjoubi de benimle beraber sizlere başarı diliyor” ifadelerini mektubuna ekledi.

B grubunda yer alan Fransa takımı, grubun favori takımlarından olarak gösteriliyordu ve beklenen oldu. Grubundan birincilikle çıkıp A Grubundan rakibi olan Norveçi yenen takım verilen bu destekle ve başarıyla bir adım önde başladı. Şangay’daki etkinliği ilk 2 sırada tamamlayan ekipler ise Kasım ayında BlizzCon’da yapılacak olan büyük etkinliğe katılma hakkı kazanacak.

DreamHack Open Valencia 2017 Tamamlandı