g2650

Tüm üyeler takımdan ayrılmak istedikleri için G2, yeni Heroes of Storm takımını duyuracağını cumartesi günü belirtti.

Bu açıklama, tüm oyuncuların yıl sonunda takımdan çıkaracaklarını belirtmeleri ile organizasyonu Heroes bağını tamamen kopartmaya zorladığını ifade ediyor.

Piotr “Nicker” Muzolf ile bu yol ayrımı hakkında detaylı konuşuldu. “Bunu birkaç aydır düşünüyorduk zaten. Birbirimizle iyi anlaşamadık uyum sağlayamadık ve iletişimimiz bu yüzden bazen çok kötüydü, ama birlikte kalmak zorundaydık çünkü sürekli olarak gelecek etkinlikler vardı. 2015 yılının sonu değişiklikler için harika bir zamandı ve daha fazla çabalamaya gerek kalmadığını düşündük. Aramızdaki sorunları çözebildiğimiz kadar hallettik, inanıyorum ki en eski HotS takımıyız, ama artık hepimiz için yolun sonu geldi.”

Organizasyonun Gamers2 olduğu Heroes March Extented‘tan beri aynı kadro takımla beraberdi. Başlangıçta çok iyi gidiyorlardı, katıldıkları her büyük etkinlikte ilk 3’e yerleşmeyi başardılar, ama yılın ilerleyen zamanlarında turnuvalarda başarısızlık elde etmeye başladılar. Son 12 maçta sadece 2 galibiyet elde ettiler ve Aralık WCA etkinliğinde MVP Black ile olan 0-2 sonuçlu karşılaşmalarından beri hiç oynamadılar.

Bu kesinlikle rekabetçi kariyerlerinin sonu olduğunun göstergesiydi. Açıklamadan sonra Oskar “Jowe” Halamus takımı tek kişi kurmakla ilgili bir tweet attı.

(HotS 2016 yarışması hakkında haberleri duyduğum an yeni bir takım kurmayı düşünmeye başladım, kesinlikle benim yapmaya karar vereceğim bir şey olsa gerek.)

  Nicker, Jowe’un yeni takımıyla ilgili olmadığını söyledi, fakat takım üyeleri arasında bir düşmanlık yok. “Onun yeni takımı hakkında hiç konuşmadık. Şu an söyleyebileceğim tek şey 2016 yılına hükmetmek için yeni bir takım aradığımdır. Yeni bir çevreyle ilgileniyorum evet, ama eski takım arkadaşlarıma karşı bir garezim yok. 2-3 yeni üye ile takım kurmanın sorun olmayacağını düşünüyorum, hatta 1-2 eski takım arkadaşlarımla bile olabilir.”

Bartosz “Szychu” Kosmacz herhangi bir kulübe bağlı olmayacağını belirtti. Lukasz “Leofromkorea” Mirek ve Emanuel “Baczek” Bak ise artık yeni 3 oyuncu ile League of Legends oynuyorlar. Leo ve Baczek şu isimler ile “Polish Power” takımını kurdu:  Jokieez, p3rm, Potiboss. Ayrıca Leo pazar günü Enter the Storm European Qualifiers etkinliğine katıldı.

Tüm açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://www.gosugamers.net/heroesofthestorm/news/33902-g2-esports-releases-heroes-team-after-all-members-plan-to-quit