Turnuva organizatörü olarak bilinen GameAgents, eski Norveçli oyunculardan oluşan Counter Strike: Global Offensive kadrosunu açıkladı.

İki ay önce Norse projesinin son bulmasıyla beraber, takımın belki de en önemli ismi Jorgen “cromen” Robertsen, Dignitas takımının oyun içi lideri Morten “zEVES” Vollan koç pozisyonuna geçtikten sonra takımda kendine yer buldu. Takımın göz dolduran diğer iki oyuncusu Kristoffer “Mystic“ Michelsen ve Henrik “becker“ Becker da kendilerine yeni bir takım buldu.

Bahsettiğimiz oyuncularla birlikte; bu yılın şubat ayına kadar Norveç takımında boy göstermiş olan Jon “ztk“ Erik Oygarden, birden fazla Norveç takımında oynamış olan 24 yaşındaki Kristian “KORN“ Hokland ve Polaris takımıyla son seçmelerde başarılı performans göstermiş olan tecrübeli oyuncu Michael “m1kkis” Sokki de GameAgents takımına katıldı.

GameAgents’ın kurucusu ve CEO’su Aleksandar Gligoric bu projenin uzun vadeli bir proje olduğunu belirtti:

“Başka projelerle alakalı olarak Becker ile uzun bir süredir konuşuyorduk.  Takımları araştırmaya ve potansiyel oyuncularla müzakerelere başlamıştık, bu sebepten ötürü bahsettiğim diğer projeleri rafa kaldırdık. Bu sırada Becker ve Mystic yeni bir kadro ile bana geldiler. Bahsettikleri oyuncuları biliyor, bir süredir takip ediyordum ve potansiyellerinin farkındaydım. Karşılıklı anlaşmaları yapmak çok zamanımızı almadı ve sonunda takımı açıklayabildiğimiz için çok mutluyum.

Ayrıca eklemek isterim ki; bu uzun vadeli bir proje ve başlangıçta çok büyük başarıların sözünü vermek veya beklentisini yaratmak istemiyoruz. Adım adım ilerleyerek uzun vadeli hedeflerimize erişmeye çalışacağız.“

Konu ile ilgili Becker’in yorumu şöyle:

“Bu kadro ile oynamaya başladığımızdan beri kendimize birlikte yaşayıp gelişebileceğimiz bir ev aramaya başladık. GameAgents’ın bizim için doğru yer olduğunu düşünüyoruz, bu heyecanlı yolculuğa birlikte başladığımız için çok mutluyuz.“

Güncel GameAgents kadrosu şu şekilde:

Norway Henrik “becker” Becker
Norway Kristoffer “Mystic” Michelsen
Norway Michael “m1kkis” Sokki
Norway Jon “ztk” Erik Øygarden
Norway Kristian “KORN” Hokland

VAC Anti-Hile Sistemi Oyuncu Yasaklamalarında Rekor Artış Gösterdi