İlk ve tek Türk yapımı MMOFPS oyunu olarak tanıtılan Zula, 5000 TL ödüllü bir turnuvayla karşımıza çıkıyor. Game Satış sponsorluğunda ayrıca 1.200.000 değerinde Zula Altını’nın da dağıtılacağı turnuvanın ayrıntıları şu şekilde;

– Turnuva başvuruları 14 Temmuz Salı günü saat 15:00‘da Zula resmi forumu üzerinde açılacak başvuru konusu üzerinden yapılacaktır.
– Turnuva maçları 5’e 5 ayarları ile Sabotaj modunda yapılacaktır. Maçlar 3 Dakika / 20 Round üzerinden oynanacaktır.
– Turnuvaya katılan her takım 5 oyuncu ile kayıt yaptırmak zorundadır. 5 Asil oyuncunun yanında bir adet yedek oyuncu da kayıt ettirilebilir. Teknik bir problem ya da taktik değişiklik sebebi ile asil oyuncunun yerine yedek oyuncu maça katılabilir.
– Turnuvaya katılımda ve turnuva boyunca ilgili takımın sorumluluğu takım kaptanında olacaktır. Kayıt işlemi kaptan tarafından gerçekleştirilecek, turnuva boyunca hakemler ve yöneticiler ile iletişim yine kaptan tarafından sağlanacaktır.
– Turnuvaya katılmak için takım kaptanlarının Zula forumu üzerinden açılacak olan “GameSatış Zula 1. Online Klan Turnuvası Kayıt Başlığı” altında takım bilgilerini ve kadroda yer alan oyuncuları tam isimleri ile birlikte yazması gerekmektedir.

klan-turnuvasi-slider

Kayıt Süreci
Kayıtları 14-19 Temmuz tarihleri arasında forum üzerinden yapacağımız duyuru ile başlatacağız. Alınan kayıtlar arasında 21 Temmuz günü yapılacak çekiliş sonucunda turnuva eşleşmeleri yapılacak.

Turnuva Detayları
Turnuva Modu : 5 VS 5 / Sabotaj
Turnuva Haritaları : Safranbolu, Düğün Salonu, Üsküdar, İnternet Cafe
Turnuva Formatı : 32 Takım, Tekli Eleminasyon, Bo3 (Üç haritadan ikisini alan kazanır)

Maç Tarihleri
23 Temmuz Perşemb:e 1. Tur Maçları
24 Temmuz Cuma: 2. Tur Maçları
25 Temmuz Cumartesi: Çeyrek Final & Yarı Final
26 Temmuz: Pazar Final

Turnuva Ödülleri
1. Takım : 3.000 TL
2. Takım : 1.000 TL
3. Takım : 500 TL
4. Takım : 250 TL
En Değerli Oyuncu : 250 TL

Toplam Nakit Ödülü : 5.000 TL

İlk 16’ya kalan her takıma 75.000‘er Zula Altını

Toplam Zula Altını Ödülü : 1.200.000

Katılımın ücretsiz olduğu GameSatış Zula 1. Online Klan Turnuvası için ayrıntılı bilgi, kurallar ve katılım için resmi ZULA forumlarını ziyaret edebilirsiniz!