Dünyada futbol denince akla gelen ilk web sayfalarından birisi olan Goal, FIFA alanında siteyi temsil edecek bir esporcu ile anlaşma imzaladı.

Daha önce Hibernian takımında bulunan Graham “GrayzaGoal” McIntyre, bundan böyle Goal adına mücadele edecek. Xbox One üzerinden FIFA 18 turnuvalarına katılacak olan McIntyre, aynı zamanda Goal.com ve sosyal medya kanallarına da içerik hazırlayacak.

McIntyre’ın Goal adına katılacağı ilk turnuva, Sportego eLeague olacak. Sportego eLeague, Ajax, Manchester City ve West Ham United gibi kulüplerin yanı sıra, Fnatic, Epsilon ve Stark gibi espor takımları da mücadele ediyor.

Lig maçları Goal sitesinin sosya medya kanalları aracılığıyla yayınlanacak. Final maçı ise, Nisan ayında açıklanacak olan bir futbol stadyumunda oynanacak.

Goal Pazarlama Müdürü Paul Rayment konu ile ilgili olarak “Yeni nesil fanların futboldan keyif almalarında en büyük rolü FIFA oynuyor. Goal üzerinde gerçekleştirdiğimiz canlı yayınlar ve konu ile ilgili makalelere gelen takipçiler sayesinde bunu görmek oldukça kolay. Graham’ı aramıza katarak, hem FIFA hakkında daha kaliteli işler çıkarabilecek bir hale geldik hem de büyüyen heyecan verici bir pazarın parçası olduk. Graham daha önce FIFA 18 üzerinde büyük başarılara imza attı ve 2018 yılında Goal adına büyük turnuvalarda mücadele etmesini hedefliyoruz.” dedi.

Mousesports Hala Dengeyi Bulmaya Çalışıyor