Heroes of the Dorm Heroic Four’da çok heyecanlı geçen ilk günün ardındam finale kalan son iki takım sahneye çıkmak için hazır.

The Heroic Four(Finale kalan son 4 takım) Seattle, Wasington’da CenturyLink Field Events Center’da muhteşem bir kalabalığın önünde çarpıştılar. Ancak iki tanesi “Büyük Final”e gitmeye hak kazandı.  UT-Arlington’un Darkl Blaze’i ve The University of Tennessee’nin We Volin’i ilk çarpışan takımlar oldu ve neredeyse tek taraflı geçti.

asdasdasd

İki Warrior , iki specialist ve Abathur’daki Nydus Network ile Blaze, ilk oyunda We Volin’i büyük bir üstünlükle yendi. İkinci oyunda iki takım da Warrior seçmeden 3 assassin ile oynadı. WE Volin takım savaşlarında daha iyi bir derece elde etse de, yenilmekten kaçamadı ve seride 2-0 geriye düştü.

ASU’s Real Dream Team, University of Connecticut’s Tricky Turtles’ı resmen domine etti. Illidan son yamadan sonra tartışmasız en güçlü karakter olduğundan Tricky Turtles hiç riske etmeden iki oyunda da Illidan’ı banladı. İyi bir karar gibi görünse de, The Real Dream Team her iki oyunda da ilk seçim olarak Falstad aldı ve iki oyunu da kolayca kazandı.

ASU turnuvanın en büyük favori takımlarından biri oldu ama UT-ARlington şampiyon olmak için gerekli yeteneğin onlarda olduğu gösterdiler. Gerçekten çok şiddetli bir şampiyonluk serisi olacak gibi görünüyor.

tw

Son maçlar pazar günü saat 5:00 P.M. PT/ 8:00 P.M. ET’de başlayacak ve ESPN2 kanalında verilecek. ASU ve UT Arlington arasındaki gerilim ne kadar büyük olursa olsun seyirciler için bir Heroes of the Storm şöleni olacağından hiç süphe yok.

asfdgsdfgh