Blizzard yazın gelişini Heroes of the Storm’a getirdiği yeni Sun’s Out, Gun’s Out etkinliğiyle kutluyor!

Haziran sonunda başlayan bu etkinlik karşımıza Pull Party isimli yeni bir Brawl ve yeni bir Loot Chest ile çıkıyor.

Önce Brawl ile başlamak gerekirse bu Brawl’u Dota’da Pudge Wars oynayanlar hemen benimseyeceklerdir. Havuz başında oynanan bu Brawl’da bütün takım oyuncuları Stitches karakteriyle oynuyor. Takımlar rakiplerini havuzun kendilerine ayrılan tarafına çekip öldürmeye çalışıyor. Oyunu 20 öldürme sayısına ulaşan ilk takım galip tamamlıyor. Hook özelliğinin bekleme süresini gözle görülür bir oranda az olduğu bu mod’da tecrübe puanı kazanma, seviye atlama ve yetenekler açık değil.

Tabi ki oyun maçları bitirdiğinizde sizi boş göndermek niyetinde değil. 3 tane Pull Party maçını tamamladıktan sonra oyun size yeni gelen Sun’s Out Gun’s Out Loot Chest‘ini hediye ediyor.

Hediyelerden bahsetmişken zamandan anlaşılabileceği gibi bu Loot Chest’in teması yaz. Ve sizi boş göndermeye hiç niyeti yok. Eğer marketten Sun’s Out Gun’s Out Bundle alırsanız. Tracer için Slip’ N Stream, Tychus için Power Wrench Tychus, Stiches için Bikini Stiches ve son olarak da Surfboard isimli bir bineğe sahip olacaksınız.

Eğer Bundle almaya niyetiniz yok ise çıkarabileceğiniz eşyaların listesine ulaşmak için de buraya tıklamanız yeterli. Şimdiden Arena’da iyi şanslar ve iyi eğlenceler!

HyperX ve SK Gaming eSporda 10. Yılı Devirdi