2016 Kış Mevsimi’ni finalde rakibi Beşiktaş.Oyunhizmetleri’ni 3-1 yenerek şampiyon tamamlayan SuperMassive’in Meksika’da oynanacak olan IWCI rakipleri belli oldu. Gelin hep birlikte SuperMassive’in IWCI rakiplerine göz atalım.

Geçen yıl 7 takımın yer aldığı IWCI’de bu yıl 8 takım yer alacak. Bu takımlar ise;

Türkiye – Şampiyonluk Ligi | SuperMassive
Bağımsız Devletler Topluluğu – LCL | Hard Random
Brezilya – CBLoL | INTZ
Japonya – LJL | Detonation FocusMe
Latin Amerika Güney – LAS | Isurus Gaming
Latin Amerika Kuzey – LAN | Lyon Gaming
Okyanusya – OPL | Chiefs ESC
Uzak doğu Asya – GPL | Saigon Jokers

Hard Random

Rus ekibi Hard Random, Aralık 2014’de LoL Pro League Sezon 2 kapsamında Aces High ekibiyle ve Ocak 2015’de düzenlenen Uluslararası Özel Turnuva’da TT ve BPI ile daha önce karşı karşıya gelmişti. Takımın orta koridorunda International Wildcard Allstar turnuvası 1 vs 1 karşılaşmalarında 1. olup, takımımızın Allstar’a katılmasını engelleyen Kira yer alıyor. Kira ile Naru’nun orta koridorda karşılaşmasını izlemeyi dört gözle bekliyorum.

INTZ

2015 IWCI’de Beşiktaş E-spor Kulübü’ne karşı finalde 3-1 kaybeden INTZ, bu yıl da IWCI’de yer alacak. Brezilya, her zaman Wildcard ülkeleri arasındaki en iyi bölge olarak görüldü. Revolta gibi tehlikeli ve bir o kadar da yetenekli bir ormancıya sahip INTZ, Bakalım bu yıl IWCI’de neler yapacak? Hep birlikte göreceğiz.

Detonation FocusMe

IWCI 2015’de de yer alan Detonation FocusMe, bu yıl da IWCI’de yer alacak. Japon takımı IWCI 2015 grup karşılaşmalarında yalnızca Kaos Latin Gamers’ı yenerek 1 galibiyet 5 mağlubiyet almıştı. Kadrolarındaki en tehlikeli oyuncular ise Yutapon ve Ceros.

Isurus Gaming

2013’de ilk League of Legends kadrosunu kuran Arjantin merkezli ekip, bünyesinde Counter Strike 1.6, Counter Strike; Global Offensive, DotA 2,  StarCraft II, FIFA, Guitar Hero ve PES kadrolarını da bulunduruyor.

Lyon Gaming

Hayranları tarafından Latin Amerika’nın rüya takımı olarak görülen Meksika merkezli takım, Latin Amerika’nın en büyük hayran kitlesine sahip. Bu yıl da IWCI’nin onların ülkelerinde düzenlendiğini düşünürsek, geçen yıl Beşiktaş’ın arkasında hissettiği taraftar desteğini bu yıl onlar hissedecek gibi görünüyor.

Chiefs ESC

Geçtiğimiz yaz Dünya Şampiyonası’na çıkacak takımların belirlendiği Wildcard’da finalde Bangkok Titans’a yenilip Dünya Şampiyonası’na katılamayan Avustralya merkezli Chiefs, bu turnuva kapsamında Dark Passage ile de karşı karşıya gelmişti. Geçen yıl da IWCI’da yer alan Chiefs bu yıl da IWCI’da oynamaya OPL finalinde Legacy takımını yenip şampiyon olarak hak kazandı.

Saigon Jokers

GPL finalinde Bangkok Titans’ı devirerek IWCI’ye katılmaya hak kazanan Saigon Jokers, Vietnam merkezli bir takım.