SL i-League StarSeries Season 3 Finalleri kapsamında North, Immortals’ı Cobblestone’da 16-3 mağlup etti.

SL – League StarSeries Season 3 Finalleri North ve Immortals takımlarının karşılaşmasıyla başladı. İsveç usulü eleme sistemiyle tek maç üzerinden yapılan maçta seçilen harita Cobblestone oldu. Bu iki takım geçen ay IEM Katowice’de üç maçlık bir seride karşı karşıya gelmiş ve Brezilyalı Immortals ekibi 2-1 galip gelmişti.

Immortals B bomba sahasında toplanmış olsalar da Terorist tarafında başlayan Danimarkalı ekip tabanca round’unu almayı başardı. Immortals ekonomi round’larının ardından ilk silah elini kazandı ama Mathias “MSL” Lauridsen 1v3’lük savaşıyla durumu 4-1’e getirdi.

Herique “hen1” Teles’in AWP performansı Immortals’ı 4-2’ye getirdi. Sonraki round’da Kristian “K0nfig” Wienecke 2v4 pozisyonda aldığı 3 skorla beraber takımını 5-2’ye taşıdı ve Immortals’ın ekonomisine büyük bir darbe vurdu.

Immortals 2v3 karşısında round’u kazanmayı başarıp durumu 3-7’ye getirse de bir sonraki round’da ekonomileri tekrar alt üst oldu. İlk yarının kalanını rahat bir şekilde geçiren Danimarkalılar 12-3’lük skorla ilk yarıyı önde kapattılar.

North aynı şekilde ikinci yarıda da Emil “Magisk” Reif’in iki skoru alarak açılışı yaptığı tabanca round’unu kazanmayı başardı. MSL ve arkadaşları bu noktadan sonra eco’ya düşen rakipleri karşısında 16-3 zafere ulaştı.

Philip “aizy” Aistrup sunucudaki en istikrarlı oyuncu olarak maçın adamı seçildi. 19:10 KD ile takımının önemli round’larda zafer kazanmasına katkıda bulundu.

Overwatch League, Espor Sektöründe Hızla Bir Numara Olabilir