Eşyalar

Atiklik Çizmeleri: Atiklik Çizmeleri’nin hareket hızı 65’den 60’a düştü.

Merkür’ün Adımları: Korkutma, kışkırtma ve sersemletmelere karşı etkin bir çizme olan Merkür’ün Adımları’nın sıvışma oranı %20’den %30’a çıkarıldı.

Manaveren: Bu sevimli kılıç her 8 saniyede +1 mana kazandıracak.

Muramana: Aktif özelliği yani açıp kapatma devri sona erdi. Eğer ki maksimum mananızın %20’sinden fazlasına halihazırda sahipseniz şampiyonlara karşı yapacağınız saldırılarda ve büyülerde mevcut maksimum mana değerinizin %3’ü kadarını kullanıp bu miktarın iki katı kadar fiziksel hasar verir.

Efsun Rün Feryadı: Hareket hızı %10’dan %7’ye düşürüldü.

Buzdoğan Eldiven: Yavaşlatma etkisi yere buz alanı bıraktıktan sonra devam etmiyor. Genişlik oranı 0,45 ilave zırh verirken artık 0,55 ilave zırh verecek. Taban genişliği ise 190’dan 180’e düşürüldü.

Sterak’ın Güvencesi: Verdiği can değeri 500’den 400’e geriledi. Tarifi ise artık Jaurim’in Yumruğu + Uzun Kılıç + 1150 altın şeklinde. Bu değişim ise toplam maliyete bir etki yapmadı.

Ayrıca bunlara ek olarak Haşmetli Hydra ile Vahşi Hydra‘nın takası kaldırıldı. Artık bu iki Hydra’yı takas edemeyeceğiz. Kabiliyetler ağacına baktığımız zaman ise bir değişim ve bir eklenme görüyoruz.

Kumandanın Kan Hırsı: Şampiyonlara karşı saldırılarda, eksik can miktarıyla doğru orantılı artacak şekilde %20’ye kadar Can Çalma verecek.. Minyonlara karşı bu faydanın yarısını sağlayacak.

Zaaf Ölçer: Hasar verilen rakip şampiyonların, takım arkadaşlarınızdan %3 daha fazla hasar almalarını sağlar.

Bu değişimlerin yanında ormancılar için önemli bir gelişme de mevcut. Büyük Alacakurt artık orta koridorun hemen yanında değil, nehrin hemen yanında olacak. Nehirdeyken alacakurta çarp sihri uygulandığında ise ruhu rakip takımın ormanına geçecek.