NASCAR’da (Kuzey Amerika Stok Araba Yarışı) Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Ortaklık Pazarlama Sorumlusu olarak görev alan Lou Garate, Twitch’te alacağı yeni bir pozisyon için şirketteki görevinden ayrılıyor. 2007’den beri NASCAR’da olan Garate, bu ayın sonunda Miami’de düzenlenecek NASCAR yarışları bittikten sonra Twitch’in yeni Küresel Sponsorluk Satış Başkanı olacak.

Garate bir konuşmasında şunları söyledi: “NASCAR’da süren 12 yıllık deneyimim boyunca dünyadaki en başarılı ve saygı değer şirketlerin büyük bir kısmıyla çalışma fırsatını yakaladım. Kariyerimin bir sonraki aşamasında medyada en hızlı büyüyen oluşumlardan birinde yer alacak olduğum için çok heyecanlıyım. Twitch dünyanın canlı yayınların izlenme ve tecrübe edilme şeklini değiştirebilme konusunda ön planda olması yanında e-spor yayıncılığı ve sponsorluğu konusunda dünya lideri. İşe başlamayı ve marka ortaklarına e-spor yatırım alanlarını ve iş hedeflerine ulaşmaları konusunda yardımcı olmayı dört gözle bekliyorum.”

Garate 2016 yılında ortaklık pazarlama ekibinde liderlik pozisyonuna gelmeden önce kariyerine NASCAR’ın yaptırım organlarında yönetici olarak başladı. NASCAR ise Garate’nin gidişinden sonra İcra Kurulu Başkanı ve Pazarlama ve İçerik Şefi Jill Gregory liderliğinde şirkete yeni bir ortaklık pazarlama yapısı getirmeyi düşünüyor.

Biz de Lou Garate’a kariyerinin yeni adımında, Twitch’teki yeni pozisyonunda bir önceki işlerinde elde ettiği başarıyı diliyoruz.