Secretlab, Blizzard Entertainment’ın rekabetçi oyunu Overwatch temalı iki adet lisanslı oyuncu koltuğu üretecek olduğunu duyurdu. Koltuklar Secretlab Overwatch Edition ve Secretlab D.Va Edition adı altında piyasaya çıkacak. Koltuklarda Overwatch’ın da logosu yer alıyor olacak. Overwatch temalı koltuklar Secretlab’ın Omega ve Titan model oyuncu koltuklarında geçerli olacak.

Secretlab’ın CEO’su ve kurucu ortağı Ian Alexander Ang, Overwatch temalı yeni oyuncu koltukları hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Blizzard ile beraber Overwatch topluluğuna, özellikle D.Va hayranlarına ilham verecek ve oyun deneyimlerini bir sonraki seviyeye taşıyacak bir ürün üstüne çalıştık. Overwatch’ın muhteşem estetiğe sahip tasarımları ve ödüllere layık görülmüş 2020 serisinin güçlerini birleştirerek Overwatch oyuncularına bu yüksek tempolu oyunun rekabetçi zorluklarına karşı onları destekleyecek yüksek performanslı bir oturma deneyimi sunuyor.

Bunlar Overwatch için üretilen ilk özel sandalyeler olacak. Ancak Blizzard daha önce eylül ayında Secretlab’ın rakip firması Zipchair Gaming ile bir ortaklık kurarak Overwatch League ve ligin 20 takımı için özel koltuklar üreteceğini duyurmuştu. Bu koltukların tasarımları ise takıma göre çıkarıp değiştirilebilen logo eklentilerine sahip.

Siz nereden alabileceğinizi sormadan söyleyelim; şu an için koltuklar Secretlab’ın resmi sitesinde ön siparişe açık ve fiyatı 450 Euro.