Ex-Space Soldiers kaptanı ve Space Soldiers’ın altın döneminde kaptanlık etmiş Engin “Maj3r” Kupeli hayatında yeni bir sayfa açıyor. Twitter’dan yaptığı açıklama ile ex-Space Soldiers takımından ayrıldığını açıkladı.

İşte o açıklama:

“Bugün size takım arkadaşlarımla olan yolculuğumun sona erdiğini üzülerek bildiriyorum. 2 yıl önce Space Soldiers ile bu yola çıktık, birlikte çok şey yaşadık ve Türkiye’ye gelmek için her şeyi geride bıraktım. Hem bir oyuncu olarak, hem de bir insan olarak çok sayıda engelle karşılaştım, bunların hepsini güzel hatıralar olarak anmak istiyorum zira kötü olanları beni ağlatabilir.

Türkiye’ye geldiğimde hiçbir şeyim yoktu, ama bugün bir insanın isteyebileceği her şeye sahibim. Ömür boyu sürecek arkadaşlıklar, harika bir eş ve hayatın bana verebileceği en büyük hediye olan kızım. Ayrıca 2 yıl boyunca Türkiye adına oynamak benim için büyük bir gururdu, bir Türk takımının tüm dünyaya karşı CS oynayabileceğini gösterdik. Birçok istatistik bizim aleyhimizdeydi ama içinde bulunduğumuz durumda yapabileceklerimizin en iyisini yaptık.

Şahsi kanaatimce bu güzel hikayenin arkasında adının hatırlanması gereken BİR kişi var, o da Can Polat Yıldıran, Hardstyle. Sana bu hikayeyi beraber yaşamış olmanın, seninle çalışmış olmanın ne kadar gurur ve mutluluk verici olduğunu anlatamam. Türkiye için yaptıklarının eşi benzeri yok. Bu yolda bana inandığın için de ne kadar minnettar olsam az.
Bizim için yaptıklarından bir kitap yazabilirim, senin de elinde hiçbir şey yokken bizim için her şeyi feda ettin. Tüm bunları tek başına yaptın, umarım birlikte başardıklarımızdan en az benim kadar gurur duyuyorsundur.

Benim için yolun sonu, ve bu geminin kaptanı olarak terk ediyor olmak beni paramparça ediyor. Bu karar benim geleceğimden ziyade “onun” için verdiğim bir karar. Siz kardeşlerim için elimden gelenin en iyisini yaptım, sizler de aynısını yaptınız, birlikte omuz omuza dünyaya ve hayata karşı savaştık. Bir savaşçı olarak daha da güçlü şekilde geri döneceğim. Tekrar başarılı olmak için her şeyi yapacağım, kendinize iyi bakın ve hayatın tadını çıkarın.”