Natus Vincere, Cuma günkü Doğu Avrupa derbisinde FlipSid3’ı yendikten sonra ELEAGUE playofflarına katılma hakkı kazandı.

Na’Vi’nin yıl boyuncaki grafiğine bakarsak bu çok da şaşırtıcı bir olay değil. Bu yılın FlipSid3’ının çevrimdışı turnuva kazanmaya yaklaşamaması bir yana, yıldız oyuncuları Vladyslav “bondik” Nеchуроrchuk’u HellRaisers’e kaptırdıklarından beri toparlayabilmiş değiller.

İki takım arasındaki hatırı sayılır yetenek farkını bir yana bırakırsak, E grubunun gözde oyuncusu Na’Vi’den değil FlipSid3’dan çıktı. Georgi “WorldEdit” Yaskin’in büyük finaldeki performansı inanılmazdı. 32 Öldürme, 16 Ölüm oranıyla Na’Vi’yi iki takım da finallere sıkı sıkıya tutunamadan önce iyice bir sarstı, ancak Natus Vincere de_train’i 16-13 kazanmasını bildi.

Yaskin’in dominant performansı FlipSid3’ın Train haritasında neredeyse kazanmasını sağlayacak gibi göründüyse de, ikinci haritada Na’Vi’nin üstün Mirage performansı bütün planları alt üst etti. İlk yarıdan 13 round kazanmaları sonucunda FlipSid3 tamamen dağıldı. CT tarafında bir el bile alamayıp maçı 16-2 kaybettiler.

Natus Vincere bu sonuçlardan sonra ELEAGUE playofflarında Fnatic, NiP ve Luminosity Gaming ve gelecek diğer takımlarla karşılaşacak.

Kaynak: http://www.dailydot.com/esports/natus-vincere-defeat-flipsid3-eleague/