Dünya çapında bilinen bir e-ticaret sitesi olan Newegg, geçtiğimiz günlerde Allied Esports ile büyük bir anlaşmaya vardı.

Bu anlaşma ile birlikte Newegg, Allied Esports’un resmi e-ticaret partneri oldu. Newegg, ürünlerini Las Vegas’taki Hyperx Esports Arena‘da sergileyecek ve gelecekteki organizasyonları iki marka, birlikte gerçekleştirecek.

Allied Esports’un Pazarlama Şefi, Simon Temperley, bu anlaşma için ”Dünyanın dört bir yanından HyperX Esports Arena’ya gelen oyuncular ve hayranlar, birinci sınıf servis ve deneyim beklentisindeler. Newegg, bu ikisini ilerletmek için şüphesiz büyük rol oynayacak.” dedi ve ekledi; ”Las Vegas’ı espor ekosisteminin merkezi olarak güçlendirmek ve ilgi çekici içerikler, etkinlikler düzenlemek için Newegg ile güçlerimizi birleştirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Allied Esports aynı zamanda HyperX’in ve mobil espor turnuvalarının düzenlendiği arenaların kurulduğu Big Betty tırına sahip. Bu da, geçen ay New York, Madison Square Garden‘da CLG Fortnite takımına sponsor oluşunun ardından, Newegg’in esporda bir sonraki adımının bu yönde olacağının bir işareti.

Newegg’in Pazarlama Genel Müdürü, Mitesh Patel konuyla ilgili olarak ”Newegg espora her şeyiyle girdi, New York ve Las Vegas’taki etkinliklerde bütün hayranların güzel vakit geçireceğinden emin olacağız.” , ”CLG ve Allied Esports ile olan ortaklığımız Newegg’i, tüm hayranlara yardımcı olabileceğimiz espor hareketinin merkezüssüne yerleştirecek.” yorumunu yaptı.