OpTic Gaming, 2019 yılında takıma ait tekstil ürünlerinin oluşturulması ve birtakım perakende faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için Champion Athleticwear ile ortaklık anlaşması imzaladı.

“OpTic’in mutheşem topluluğu Green Wall tamamen stil ve öz güven ile alakalı. Champion ise adından da anlayacağınız gibi şampiyonların mirasını omuzlarında taşıyor. Tam anlamıyla mükemmel ikili olduk.” diyor Optic marka stratejisi başkanı Joe Hills. “Champion ile birlikte çalışmak bizim için önemli bir olay çünkü hem OpTic topluluğu popüler kültürde ana akım farkındalığı yaratmaya yardımcı olacak hem de dünya çevresinde tutkulu ve sadık bir taraftar topluluğuna ortak olmak isteyen Champion’a güvenimizi göstermiş olacak.”

Ortaklık t-shirt, kapüşonlu, uzun kollu ve forma gibi birtakım ortak markalı tasarımlarla başlayacak. Taraftarlar ürünleri Champion’un Los Angeles ve New York City‘deki perakende satış mağazalarından ve 2 Mart’ta açılacak OpTic’in online vitrininden temin edebilecek. Ayrıca şirketlerin 2019’un ikinci çeyreği için üstü kapalı bahsettiği “esporda eşi görülmemiş bir perakende faaliyeti”nin önümüzdeki aylarda tam olarak açıklanması bekleniyor.

OpTic Gaming, ana merkezi Dallas Texas’ta olan ve Overwatch gibi birçok oyunda faaliyet gösteren büyük bir espor organizasyonudur. Şirket son altı ayda organizasyonun topluluğuna ait bir sosyal medya uygulaması geliştirmek adına mobil teşvik platformu JET8 ve We Are Nations gibi satıcılarla ortaklık yaptı.

Champion da geçtiğimiz aylarda espor sektöründe birçok ortaklığa imza attı. Şirket Ocak ayında Renegades‘in resmi tekstil sağlayıcısı oldu. Bunun yanısıra birkaç hafta önce NBA 2K League’deki tüm takımlarla (21 takım) benzer anlaşmalar imzaladı.