Fransızlar özellikle Overwatch için hazırlanıyor gibi görünüyorlar. Metatrone Cup ve Gamers Assembly sonrası, sıra Fransız organizasyonu olan GamersOrigin’de. GamersOrigin 1000 Euro ödül havuzu olan bir turnuvaya ev sahipliği yapıyor!

Oyun kapalı betadan açık betaya geçip kamuoyuna bildirildiğinde tuhaf bir geçici periyoda yaklaşıyor olacağız. Açıkçası kapalı beta sona erip, bütün oyuncular oyuna erişebildikleri zaman birçok şey değişecek gibi görünüyor. Doğal olarak birçok turnuva organizasyonları da yatırım yapmak için oyunun resmi olarak piyasaya sunulmasını beklerken, birkaç organizasyonun çoktan bu işe el attığını görüyoruz.

17 Nisan’da GamersOrigin, GosuGamers partnerliğiyle ve Glory4Gamers sponsorluğuyla ilk defa Overwatch turnuvası organize edecek. Oyuncular büyük bir 1000 Euroluk ödül havuzu için mücadele edecek. Yedi takım çoktan davet edilmekle beraber, kalan 9 veya 25 takım ise kayıtlar için bekleniyor.

Turnuva Hakkında Genel Bilgiler:
* Başlangıç tarihi 17 Nisan 16.00 (Avrupa saatiyle)

*16 veya 32 takım tekli eleme sistemiyle mücadele edecek.
*Turnuva çekilişi http://owdraft.com/
*Final harici maçlar Bo3 iken final maçı ise Bo5 olacak.
*1000 Euroluk ödül havuzu: 1. 700 Euro, 2. 300 Euro
*Davet edilen takımlar: IDDQD – Cloud9 – Melty eSports – REUNITEDgg – #FlatEarth – Cooldown – Gringos
*GosuGamers Twitch kanalında İngilizce olarak ZP tarafından yayın yapılacak ve özel konuk olarak AlphaCast katılacak.

Klasik bilindik takımlar davet edilse de hala birkaç bilindik takım yerini almadı. Luminosity Gaming ve Impulse 11 takımlarının turnuvaya katılmaları ve muhtemelen turnuvanın galipleri olmaları bekleniyor.

Turnuvanın resmi sayfası, turnuvanın kuralları hakkında size bilgi sağlarken aynı zamanda takımınızı kayıt edebilirsiniz. Kayıt olmak için acele etmenizde fayda var.