Bir süredir sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile hayranlarını meraklandıran Blizzard, sonunda yeni Overwatch kahramanı Brigitte‘ı resmi olarak duyurdu.

Oyunda oynanabilir kahramanlardan birisi olan Torbjörn‘un kızı olan Brigitte, hem Public Test Realm güncelleme notlarında ve oyunun resmi sitesinde tanıtıldı. Yeni kahramanın kısa tanıtım yazısı şu şekilde:

Eşsiz bir zırh gliştirme yeteğine sahip olan mühendis Brigitte Lindholm, savaşta ön saflarda çarpışıp, müttefiklerini koruyan bir savaşçı. Brigitte’ın zırh geliştime yetenekleri onu sağlam bir destek kahramanı yapıyor. Hem savaşıp hem de müttefikleri için iyileştirme ve zırh tedarik etme yeteneklerine sahip bir kahraman.

Brigitte’ın ana silahı “Rocket Flail” geniş bir açıda savurulabilen ve birden çok düşmanı aynı anda vurabilen bir gürz. “The Whip Shot” adındaki yeteneğini kullanarak belli bir mesafedeki düşmanlara vurup ve onları sersemletebiliyor. Ayrıca pasif yeteneği sayesinde, her indirdiği darbe ile takım arkadaşlarını iyileştirebiliyor. Ayrıca bıraktığı “Repair Pack“, sağlığı az olan kahramanları iyileştirirken, sağlığı tam olan kahramanlara zırh desteği sağlıyor.

Savunma ihtiyacı doğduğunda ise “Barrier Shield” devreye giriyor. Tıpkı Reinhardt gibi bir kalkana sahip olan Brigitte, bu sayede karşıdan gelen her türlü saldırıyı engelleyebiliyor. Kalkanı açıkken “Shield Bash” yeteneğini kullanabilen kahraman, kendisini ileri doğru fırlatıp, yoluna çıkan ilk düşmanı sersemletme yeteneğine sahip.

Babası Torbjörn ile isim babası olan Reinhardt’ın yeteneklerini birleştirmiş olan Brigitte’ın ultimate yeteneği ise biraz daha farklı. “Rally” adındaki yeteneği sayesinde çevresindekileri gaza getiren Brigitte, bütün dostlarına ekstra zırh sağlarken, kendisi de hareket hızında kayda değer bir artış kazanıyor.

Emre Sarıoğlu‘nun yeni kahraman olarak duyurulmaması bizi biraz üzse de, yeni kahraman oldukça güçlü gözüküyor.

Yeni Overwatch Kahramanı Emre Olmayacak