Paris Saint-Germain eSports, enerji içeceğinde dünya liderlerinden biri olan Monster Energy ile bir yıllık partnerliğe imza attı.

PSG.LGD oyuncuları DOTA2 turnuvalarında kullanacağı kitlerde Monster Energy logosunu gösterecek. Partnerlik Paris Saint-Germain Asya Yaz Turundayken gerçekleşti ve geleneksel kulüplerin The International’e girişlerindeki ilk katılım olacak. The International ise 15-25 Ağustos tarihlerinde Vancouver’de bizlerle olacak.

Monster Energy ve Paris Saint-Germain aynı seviyede dünya çevresindeki espor sektöründe kalmayı ve Asya piyasasını ele geçirmeyi arzuluyor. Paris Saint-Germain eSports ve Çinli LGD Gaming’in geçen şubat ayında birleşmesinden sonra yaptıkları ilk sponsorluk anlaşması olması dikkat çekiyor.

Paris Saint-Germain eSports Menajeri Yassine Jaada: “Monster dünya çapında espora önem gösteren markalardan biri. Bu marka, birkaç ay önce LGD ile başladığımız Paris Saint-Germain eSports’un geçerliliğini koruması ve onaylanması için gerekliydi.  Bu güvenden onur duyuyoruz ve Monster Enerji ile birlikte büyümeyi iple çekiyoruz.”

Monster Energy: Paris Saint-Germain Avrupa’daki ve dünyadaki en iyi futbol kulüplerinden biri. Paris Saint-Germain sadece güçlü bir marka konseptine işaret etmiyor, aynı zamanda Parisli kültürünün içinden bir parça. Espor kısmındaki sponsorluk ve promosyonlarda büyük bir tecrübeye sahibiz ve dünya çapında yankı yaratacak “çarpıcı” markalarla birlikte olmak istiyoruz. Paris Saint-Germain şüphesiz birlikte çalışabileceğimiz bir marka. Dünyadaki en iyi Dota2 takımlarından biri olan LGD ile yaptıkları iş birliğiyle PSG.LGD ve Monster Energy dünya çapında parlayacak.”

Aynı heyecanı paylaşan Paris Saint-Germain Ürün ve Çeşitlilik Yöneticisi Fabien Allègre: “Son dört aydır Dota2 takımımızı geliştirip, büyük performansa ulaştırıyoruz. Bugün Monster Energy’i Paris Saint-Germain ailesine katılmasından mutluluk duyuyoruz ve 2 sene önce Paris Saint-Germain’in başlattığı macerada önceliği paylaşıyoruz. Birlikte hem Çin’de hem de dünyada kendi markalarımızı gençlere tanıtacağız.”