Echo Fox, yakın zamanda takımdan ayrılan AWP oyuncusu Mohamad “moE” Assad’ın yerine eski OpTic Gaming ve Cloud9 oyuncusu Shahzeeb “Shahzam” Khan’ı aldı.

Shahzam zaten takımla beraber yarı-profesyonel maçlarda çalışıyordu, ancak dün takıma katılışı resmileşti. 28 Nisan’da moE’nin performansı ve yayıncılığı takımla uyuşmayınca takım AWPcisiyle yolları ayırmıştı, moE’nin ayrılışıyla takım Trey “tck” Martin ve Armeen “a2z” Troussi’yi de kaybetmişti.

Shahzam bu transferle beraber eski oyun-içi lideri Sean “sgares” Gares’le Cloud9’daki son maçlarından beri ilk defa bir araya gelecek. Bölgedeki en iyi AWP oyuncusu olmasa da bu transferin Echo Fox için yararlı olduğu bir gerçek. Fox takımı, Amerikalı oyuncu Ryan “Ichibannn” Colucci’nin geçenlerde takıma katılmasıyla son bir oyuncu daha bulup ilk beşini tamamlamak için uğraşıyor.

Echo Fox CEO’Su Jace Hall ise konuyla ilgili olarak Shahzam için “muazzam bir oyuncu” yorumunu yaptı. Hala süren ECS ve gelecek olan ELEAGUE’i işaret eden Hall, takımın hedefinin kazanmak olduğunu belirtti.

Shahzam’ın Echo Fox ilk beşindeki ilk resmi maçı yarın ECS’le oynanacak Team Liquid maçı olacak. Takımın ELEAGUE’deki grubu henüz belli değil.