StarLadder organizasyonunun Counter Strike ve League of Legends turnuvaları hız kesmeden devam ediyor. Turnuvanın 2 oyunu içinde Kiev,Ukrayna’da ünlü Olympic NSC alanında düzenlenmiş dev ekranlı platformlar ve oyuncular için özel alan yaratılmış. İzlemeye gelen seyirciler için adeta stadyumda eSports bürünmüş diyebiliriz. Yağan yağmura rağmen seyirciler maçı izleyip,takımlarına destek veriyorlar. Counter Strike turnuvası hakkında bilgilendirme yapalım turnuva 19-22 Mayıs tarihlerinde son bulacak olup ödül havuzu ise $100.000. CS:GO alanında 8 takım rekabet ediyor. League of Legends tarafında ise 4 takım rekabet edecek ve Türkiye temsilcimiz olan Beşiktaş.OH 4 takımın arasında yer alıyor. 21 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00’da Beşiktaş.OH – Vega Squadron karşılaşmasını canlı olarak Twitch TV’den izleyebilirsiniz. Turnuvaların sadece CS:GO ayağı başlamış olsa da ismimiz ile turnuva alanına bayrakları şimdiden astırdık.

13260008_10210045759609289_2482933644732487840_n
( Kiev,Ukrayna – OLYMPIC NSC )

Counter Strike Global Offensive Turnuva Tablosu

csgo

Turnuvanın gözde takımı Virtus.Pro elde ettikleri hızlı başlangıç ile şuan avantaj sahibi olan takım SK Gaming ise turnuvaya erken veda eden takım oldu. FlipSid3 ise üst brikette altığı 2-0’lık kötü yenilgiden sonra Na’Vi karşılaşmasında ki mücadelesi ve oyunu adeta sonuna kadar oynaması tüm tecrübe ve bireysel performanslarını göstermiş oldu fakat onlarda 3 maçlık seride 2-1 Na’Vi üstünlüğü ile turnuvadan elenmiş oldular. Sıradaki maçlar ise gün içersinde oynanacak.Ama tahminlerimizce finalin adını Virtus.Pro vs. Na’Vi olarak göreceğiz.

League of Legends Turnuva Tablosu

ileaguebracket

Ülkemizi temsil eden Beşiktaş.Oyunhizmetleri bu turnuva için gayet morali yüksek bir şekilde hazırlanıyorlar. Facebook sayfalarından yayınladıkları görsellerden ve yazılardan takımın Kiev’de güzel zaman geçirdiğini ayrıca Kiev’de yaşayıp Beşiktaş’ı desteklemeye gelen Türk taraftarlara sağladığı bilet desteğinden dolayı Beşiktaş takımını tebrik ediyoruz. Türk ekibimize League of Legends yolcuğunda başarılar diliyoruz. Tam destek!