Richard “shox” Papillon, grup elemeleri sırasında G2’nun elenmesi, turnuvanın atmosferi ve gelecek ay için yaptıkları planlardan bahsetti.

PGL Krakow Major’da ilk iki maçını kazandıktan sonra, Gambit, Astralis ve fnatic’e yenilen G2, turnuvanın 4. Gününde turnuvaya veda etti.

Playoff’ların ilk gününde, G2 basın bölgesine geldi ve Richard “shox” Papillon, grup aşamasında yaşadıkları sorunlardan ve gelecek planlarından bahsetti.

  • Grup etabında aldığınız mağlubiyetlerden ve yaptığınız hatalardan bahsedebilir misin?

Turnuvaya şöyle hızlı bir göz gezdirirsek, grup etabından çıkabilecek seviyede bir oyun sergilemediğimizi görüyoruz. Sadece iki takıma karşı galip gelebildik ve o iki takım da grup etabından çıkmayı başaramadı. Güzel bir geri dönüş sergiledik ve bir kere uzatmalara kaldık.

Bunları bir kenara bırakırsak, kaybettiğimiz üç takımda playoff’lara çıkmayı başardı ve bizle oynadıkları maçta, kelimenin tam anlamıyla bize oyun oynatmadılar. Haritalar ve maçların üzerinde detaylı bir şekilde durmayacağım. Playoff’lara çıkabilecek seviyede bir oyun sergileyemedik ve playoff’lara çıkmayı hak etmedik.

  • Takım olarak iyi bir uyum sağlayamadığınızı mı düşünüyorsun, yoksa bunu sadece kendi kişisel performansından ötürü olduğunu mu düşünüyorsun?

Bireysel olarak bakarsak, hiçbirimiz iyi bir performans sergileyemedik çünkü şu sıralar çok fazla turnuva oldu ve turnuvadan turnuvaya gitmekten, çalışmaya fazla vaktimiz olmadı.

Kendi fikrimi söylemek gerekirse, bireysel olarak çalışmış olmamız bizi başarıya taşımayacaktı. Sizin de dediğiniz gibi takım olarak bir uyum sağlamamız gerekiyor ve bunun üzerinde çok çalışacağız.

  • Önünüzde büyük bir boşluk var. Gelecek ay için planlarınız nelerdir?

Dün bu konuyla ilgili konuşmaya başladık çünkü gerçekten problemlerimizi çözmek istiyoruz ve Ağustosta geri döneceğiz. Ağustosta geri dönüp sadece konuşmak istemiyoruz. Temiz kafayla gelip, gerçekten düzgün bir şekilde pratik yapmaya başlayacağız.

Ağustos’un ortasında antrenmanlara başlayacağız. Şimdi hep beraber oturup, problemleri belirleme ve bunlara çözümler bulmaya çalışıyoruz. Geri döndüğümüzde her şey çok daha net olacak ve neye çalışmamız gerektiğini bilip, onların üzerinde yoğunlaşacağız.

PGL Major Kraków 2017: Altıncı Gün