SK Gaming, Hearthstone kadrosunu, sadece iki oyuncu kalacak şekilde güncelledi. Takım dört oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Dört oyuncu; Sebastian “Spo” Sjöbeck, Jesper “Freakeh” Eriksson, Martin “MartinCreek” Bäcklund ve Harald “Powder” Gimre, artık SK Gaming’i temsil etmeyecek.

Dörtlü, takıma geçtiğimiz Mayıs ayında dahil olup SK Gaming’in Hearthstone kadrosunu genişletmişti. Ancak Blizzcon çeyrek finalisti Riccardo “Kaor” Giammanco’nun takımdan ayrılması ve Jung-Hwan “RenieHouR” Lee’nin aktif olmaması, takımın Hearthstone’da varlık gösterememesine sebep olmuştu. Takım, beraber eğitim yapmanın ve uzun süreli arkadaşlıkların kazancı olarak takıma IEM şampiyonu Esteban “AKAWonder” Serrano’yu takıma katmıştı.

Yeni SK kadrosu 2016 başlarında ise ortalama bir performans gösterdi. Powder’in iki çevrimdışı yarı finali görmesi, Spo’nun yerel GIGACON Prime şampiyonluğu ve AKAWonder’in Katowice birinciliğinin yanına HCT Avrupa’da ilk sekize girmesiyle takım ortalama bir düzeydeydi. Fakat Temmuz’dan sonra oyuncuların aktif olmaması ile bu performans aşağılara düştü.

SK Gaming’in Dawid “Zetalot” Skalski ve AKAWonder’la devam etme kararından sonra takımdan çıkarılan dört İsveç’li oyuncu ise şuan serbest.

Panathinaikos FC Espor’a Katılmaya Hazırlanıyor!