İsmailcan ‘XANTARES‘ Dörtkardeş‏’in geçtiğimiz günlerde ‘Çok yakında açıklayacağız’ tweet’inin ardındaki sebep belli oldu. Space Soldiers oyuncuları, takımla yollarını ayrıldığını resmen duyurdu.

Space Soldiers oyuncuları, bir süredir, takım ile çok iç içe bir tutum sergilemiyordu. Kimileri bunu maaş ve benzeri şekilde, kimileri ise oyuncuların organizasyonla olan bir problemine yormuştu. XANTARES’in birkaç dakika önce attığı Tweet ile, oyuncuların, takım ile yolları ayırdığı doğrulanmış oldu.

@XANTAREScsgo: “Space Soldiers ailesine, bu süreçte verdikleri destek ve cesaret için teşekkür ederim. Bu organizasyonun bir parçası olmak bir zevkti. Ancak, uzun süreli planlarımız Space Soldiers organizasyonuyla uyuşmadı. Bu sebepten dolayı, organizasyondan ayrıldığımızı oyuncular olarak duyuruyoruz. Bizi tutkuyla destekleyen herkese teşekkür ederiz.

Space Soldiers takımının açıklaması ise şöyle:

CS:GO takım oyuncularımız ile bir süredir yürütmekte olduğumuz görüşmeler, oyuncularımızın şirketimiz tarafından teklif…

Space Soldiers paylaştı: 13 Ekim 2018 Cumartesi

 

Takımın hangi oyuncularla devam edeceği veya takımdan ayrılan oyuncuların hangi takımlara gidecekleri konusunda bir çok söylenti olsa da, iki taraftan da resmi bir açıklama henüz yok.

Gelişmeler oldukça sizleri bilgilendireceğiz.