Blizzard Entertainment ve LEGO Group, Overwatch’un ikonik kahramanı Bastion‘ı, özel bir modellemeyle bizlere sunmaya hazırlanıyor.

Overwatch oyuncuları yakın zamanda çıkacak bu LEGO ürünüyle, Bastion’ı gerçek hayatta bir araya getirme şansını elde edecek. İleride diğer karakterlerin de legolarının çıkacağını duyuran şirketler, önce sınırlı sayıda üretilecek olan Omnic Bastion modelini 25$’dan Blizzard Gear Store üzerinden satışa çıkaracağını duyurdu. Ya da isteyenler 2-3 Kasım 2018 tarihlerinde Anaheim Convention Center’da yapılacak olan BlizzCon‘da da satın alabilecek.

Göreceğimiz bu LEGO modeli, Bastion’ın turuncu Omnic Crisis versiyonunu baz alacak ve LEGO parçalarıyla bir araya getireceğimiz bir plakanın üstünde duracak. Figürün üst gövdesi dönebilecek ve kolları oynatılabilecek. Ve tabii ki silahıyla birlikte güvenilir kuş dostu Ganymede de figüre dahil edilecek. Robot modundayken 12 cm uzunluğunda olacak bu LEGO figürü Overwatch hayranları için muhteşem bir koleksiyon parçası olacağa benziyor.

Blizzard Entertainment ve LEGO Group, yaptıkları anlaşmayı ilk kez Mayıs 2018’de duyurmuştu ve Overwatch Oyun Müdürü Jeff Kaplan, hazırladığı bir videoda da gelecekte LEGO Overwatch karakter figürleri görmeye hazır olmamız gerektiğini söylemişti. Görünüşe göre bu seriye Bastion ile başlamaya karar vermişler. Sırada hangi karakterin geleceği ise merak konusu.