Video oyunları, yazılım ve oyun içi eşya satmasının yanı sıra, PUBG ve CS:GO’da çeşitli espor takımlarına sponsorluğuyla bilinen Polonya’lı şirket Team Kinguin, Polonya’lı Let’s Do It kadrosunu satın alarak yeni Dota 2 sezonundaki rekabete dahil oldu.

Ağustos’un sonunda, Danimarka’lı espor organizasyonu Team Singularity ile yollarını ayıran Let’s Do It ekibi, başarı basamaklarını hızlıca tırmansa da, takımın ihtiyaçlarını karşılamakta sorun yaşamıştı. LDI, TI7’den önce Avrupa arenasında etkisini gösterek Team Secret‘tan sonra Avrupa kapalı elemelerinin favorilerinden gösterilmişti.

Ana etkinliğe katılamasalar da, ekibin temposu düşmedi. Önümüzdeki Minor/Major sezonu için oldukça meşguller diyebiliriz.

Takım, şimdiden ESL One Hamburg Major, StarLadder i-League Season 3 Minor ve PGL Bucharest Open Minor turnuvalarına davet edildi. Takımın son başarısı ise Team Tuho’yu açık elemelerde 2-0 yenerek ROG Masters EMEA LAN finallerine katılması oldu.

@lisashdota: “EVET KGN.eL lisasH. SONUNDA, takımım en iyisi olmak için gerekli imkanlara sahip oldu ve bu sadece başlangıç, hadi harekete geçelim artık”

Team Kinguin’in kadrosu şu şekilde:

  • Poland Natan “Exotic Deer” Michalewicz
  • Poland Michał “Nisha” Jankowski
  • Poland Rafał “eL lisasH” Wójcik
  • Poland Jakub “kacor” Kocjan
  • Poland Paweł “Patos” Naruszewicz
Blizzard, 2 Overwatch League Şehrini Daha Sattı