Team Secret Avrupa bölgesinden birinci çıkarak The International 2016’ya katılma şansını elde etti.

Team Secret, Escape Gaming (eski adıyla NoDiggity) ve Fantastic Five 6’şar puanla berabere kalmıştı. Bu beraberliği bozan Team Secret oldu.

Team Secret vs. Escape Gaming

Secret bu maçta ağır push ve üstünlük sağlayan hero seçimleri yaparak oyunu erken bitirmeye odaklanmıştı. Death Prophet‘in ultisiyle birlikte ilk kuleleri hızlıca alıp harita kontrolünü eline aldı. Escape Gaming takımı ise high ground defansıyla Team Secret’i tedbirli oynamaya itti. Team Secret Aegis’i aldıktan sonra barakalar için ilerledi.
Timbersaw 48. dakikada barakaları savunurken Team Secret’in kazanan smoke’u geldi ve Arteezy Timbersaw’ın yokluğundan faydalanıp 4 kişiye Chrono açtı. Dark Seer’ın Vacuum-Wall kombosuyla birlikte Winter da ultisini muazzam bi şekilde kullanınca “gg” verildi. Ve Team Secret güçlü bir rakibini elemiş oldu.

Team Secret vs. Fantastic Five

TI 6 yolundaki Seattle biletleri için her takım elinden geleni yapmak zorundaydı. Fantastic Five takımı erken gank atan güçlü bir setup yarattı ve en son Morphling seçildi. Team Secret yine güçlü team fight seçimleri yaptı.
Beklendiği gibi F5 takımı Night Stalker‘ın ilk gece ganki ve Earth Spirit‘in yardımlarıyla Morphling‘i farmlatmaya yönelik oynadılar. Morphling’in farmını yükseltmek için bu gank’lere Morphling’i de katarak başarılı bir early game geçirdiler. Erkenden gelen Linken ile oyunun ortasında Net Worth‘de Morphling birinciliğini sürdürdü. Juggernaut‘un farm almasını engellemeyi başaran Fantastic Five takımı Arteezy‘nin Templar Assasin‘ini çatışma sırasında saf dışı bırakamayarak core’a dönmesini engellemeyediler. Böylece Team Secret için birşeyler değişmeye başladı.
Team Secret üstün takım mücadelesiyle Morphling‘i iki önemli yerde avlayarak tek bir push’ta creepleri Mega yapmalarıyla birlikte oyunu garantiye aldılar. Mega creep olunca özensiz davranan Team Secret takımı F5 takımının oyuna büyük bir geri dönüş yapmasına imkan vermekteydi ki Team Secret kendine gelerek oyunu hemen bitirmek için toplandılar ve böylece Team Secret’ın TI 6 yolundaki zorlu mücadelesi sona ermiş oldu. 

Escape Gaming ve Fantastic Five takımları son bir şans için 27 Haziran’da ikili eleme sistemiyle tekrar karşılacak. Kazanan takım TI 6 Wild Card için tekrar yarışa dahil olmuş olacak.

Team Secret’ın Avrupa açık elemelerine katılması ve davetiye alamaması herkesi çok üzmüştü. Şimdi ise uzun bi yoldan sonra hakederek TI 6’ya katılma şansını elde ettiler. 
Bakalım Seattle’da neler olacak.

Önceki İçerikFnatic Liderlik Koltuğuna Yerleşti!
Sonraki İçerikDereceli Sıralarda Yükselmenin Yolları
Minik elleriyle Windows 95'te açtığı Urban Chaos adlı oyunla oyun dünyasına giriş yaptı. Play Station'un başından kalkmadı. Tekken serisinin hayranı oldu. Ardından internet kafelerde Age of Empires, Counter Strike 1.5 oynarken buldu kendini. Half Life oynarken hayatı sorguladı. Red Alert, Generals derken kendisini strateji oyunlarının içinde buldu. Tabii ki Sims serilerinin hepsini oynadı. Maid çağırıp sinsi tuzaklar kurdu. Ortaokulda Knight Online oynadı. Sonra MMORPG baş yapıtı WoW'a geçti. Diablo 3, Warcraft derken erkek arkadaşı Dota 2 Beta Key hediye etti. O günden beri Dota 2 oynuyor. Dota 2 kadın takımının kaptanı.