TSM’in sahibi Andy “Reginald” Dinh, takımın destek oyunucsu Vincent “Biofrost” Wang’a eski takımı Dream Team’in ödemelerini yapmadığını iddia etti. Biofrost geçtiğimiz mevsimde Dream Team adına oynamış ve nisan ayında TSM’in yolunu tutmuştu. Reginald’ın itirazı ise oyuncuya Şubat ayı için ödeme yapılıp kalan aylar için ödeme yapılmamış olması.

Dream Team genel menajeri Keaton “Bee Sin” Cryer ise konu hakkında kendi takımını savunmaya devam etti. Biofrost takımdan ayrıldıktan sonra takım antrenmanlarında yer almak için bir anlaşma imzalamıştı ve bu süreçte takımdan maaş alacağı yazdığını belirtti. Aylık 2.000$’lık bir ücretten bahsediyoruz. Ama ardından Biofrost TSM’e katılmak için takımdan ayrıldığında bu anlaşmayı fesettiği için bir ödeme yapılmaması gerektiğini de sözlerine ekledi. Ayrıca Bee Sin’in açıkladığı konuşma mesajlarında Riot Görevlisi J.T. Vanderbree takımın oyuncuya çıktığı maç sayısı kadar ödeme yapması gerektiğini savunuyor. Ayrıca Dream Team’in sahibi Neil Bhasin, takımını Biofrost’un kendileri için 1 ay, hatta NACS’in sadece 3 haftasında yer aldığını belirterek savundu.

Bütün bu hukuki süreci bir kenara bırakırsak TSM veya Biofrost’un Dream Team ile iletişime geçmediği de Bee Sin tarafından yapılan iddialardan. Bundan dolayı aniden, takımı uyarmadan bunu halka sunmak Reginald’ın takımı tarafından yapılan bir kabadayılıktan başka birşey olmadığını söylüyor.

Bu olay Bee Sin ile Reginald arasındaki ilk gerilim değil, daha öncede TSM’in Challenger Series takımının CLG Black’in antrenman bilgilerini, Team Fusion’a sızdırmıştı ve o dönemde Team Fusion’ın başında Bee Sin yer alıyordu. TSM Darkness takımı oyuncularının kariyeri o noktada sonlanırken Bee Sin’de takımından yollanmıştı.