Polonya’lı Virtus.Pro ekibi, uzun süredir ekibin bir parçası olan Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Ekibin kendi sitesinden yaptığı açıklamada, 2014’ten beri TaZ, NEO, Snax ve byali ile birlikte takımda boy gösteren Pasha’nın kontratının feshedildiği duyuruldu. Kadro, Pasha ekibe girdikten sadece 2 ay sonra IEM Katowice turnuvasını kazanmış, turnuvanın MVP’si pasha seçilmişti.

Virtus.Pro genel müdürü Roman Dvoryankin‘in yorumu şöyle:

“Bugün, ünlü bir espor efsanesine güle güle diyoruz. Pashabiceps, VP’yi Avrupa ve BDT bölgesinde dominant bir güç haline getirmede çok önemli bir rol oynadı ve bunun için Jarosław’a her zaman minnettar olacağız. Onun diğer seçenekleri değerlendirmek istemesine her zaman saygı duydum. Ailesine ve kendisine onu bekleyen şeyler karşısında en iyisini dilerim. Seninle çalışmak bir onur ve ayrıcalıktı”

Pasha ise, ayrılık karşısında şu yorumu yaptı:

“Virtus.pro, uzun yıllar boyunca benim evim oldu, ancak şimdi ileriye doğru büyük bir adım atma zamanım geldi. Herkese teşekkürler ve yeni çocuklara başarılar. Kısa bir ara vereceğim, ama Papito bir Terminator gibi, daha güçlü ve iyi şekilde geri dönecek”

Şimdilik de olsa, görüşmek üzere Pasha, kariyerinde başarılar!