Ülkemizin başarılı kulüplerinden biri olan Space Soldiers‘ın başarılı oyuncusu ve HLTV‘nin birçok istatistiğinde en yüksek sıralarda bizi temsil eden Can “XANTARES” Dörtkardeş, Amerika yolcusu mu oluyor?

Bu soruyu sorma nedenimiz Echo Fox oyunucusu mOE‘nin XANTARES’e Twitterdan “Çabuk DM(Direk Mesaj’a) gel” demesiyle bu soru kafamızda oluştu.

Daha sonra ortaya çıkan bir şey ise XANTARES’in ESEA‘da Amerika’ya bağlı bir profil açması oldu. Profili aşağıda veriyoruz.

https://play.esea.net/users/540591

Biraz daha konuyu incelediğimizde ve topluluğun düşündüğü şeylere baktığımızda Cloud9‘a gideceği konusunda düşünceler var. Geçtiğimiz günlerde Cloud9’ın fREAKAZOiD’in takımdan çıkartılması da bu konuyu güçlendiren yanlardan biri…

Bu olabilir de olmayabilir de ancak geçen günlerde gene Echo Fox oyuncusu TCK‘nın aşağıdaki tweeti XANTARES’in Echo Fox’a gidebileceği konusundaki düşüncemizi güçlendiriyor. Tweet’te yazan şey ise “Gidecek bir yerim varmış gibi mumbledan çıkartıldım. Ama yok ve arkadaşlarım tarafından çıkartıldım.”

Diğer bir soru işareti ise Tarık “Tarik” Çelik’in 9 Nisan’da attığı Facebook gönderisi. Aşağıda bu gönderinin altına bir sürü Türk CS:GO hayranı kendi kafalarındaki takım oyuncularını yazmıştı.

Screenshot_257

Şu ana kadar resmi bir açıklama olmasa da bizim gördüğümüz ve gelişen olaylar XANTARES’in Amerika’ya gitme ihtimalinin olduğunu gösteriyor. Gelen veya bulduğumuz bilgileri sizinle paylaşıyor olacağız.