25 Eylül’de ilk ön eleme maçlarını oynayan 1907 Fenerbahçe Espor, ön elemelere çok hızlı ve gururlandırıcı bir şekilde giriş yaptı. Milli temsilcimiz, Hong Kong Attitude ve Rampage takımlarına karşı zaferlerle günü noktaladı.

İlk maç Hong Kong Attitude ile mücadele eden takımımız, 50 dakikalık bir oyun sonunda zafere ulaştı. Seçim ekranından Frozen’ın seçimiyle büyü hasarını garantileyerek çıktıktan sonra, maçın erken dakikalarından itibaren düzgün pozisyonlar alarak, karşı takımın koridor safhasında öne geçmesini engelleyen 1907 Fenerbahçe, 11. Dakikada ilk kanı rakibine vererek biraz da olsa geri düşmüş oldu.

HKA’nın aldığı bir rüzgar ejderi sonrasında 1907 Fenerbahçe, yeni transfer Crash’in de baskınıyla alt kuleyi ve Maokai skorunu almayı başardı. Alt kulenin açılmasıyla beraber, inhibitör kulesini de alan 1907 Fenerbahçe bu sıralarda üst koridordan inhibitörünü kaybetti. İlerleyen dakikalarda HKA’nın üst ormanda yanlış bir hamlesinin ardından başlayan takım savaşında karlı taraf 1907 Fenerbahçe oldu ve HKA, 4 skor vererek bu savaştan ayrıldı. Skorların 3’ünü ise Padden aldı.

1907 Fenerbahçe’nin aldığı dağ ejderinden sonra baron yakınlarında çıkan takım savaşında çok iyi pozisyon alan FB oyuncuları, Padden’ın 4 te 4’üyle beraber bu savaştan katliam yaparak ayrıldı. Daha sonra, alt ormanın mavisinin yakınlarında agresif tutum sergileyen Padden, HKA oyuncuları tarafından yakalandı ve Thaldrin’le beraber skor verdi. Bu skorların ardından HKA doğru olanı yaparak Baron’a yöneldi ancak Crash hiç beklenmeyen bir anda Baron’u çalarak oyunu FB’nin lehine çevirdi.

FB’nin orta koridor inhibitör kulesinin altında Padden ve Thaldrin 4 kişiye karşı kuleyi savundu ve HKA’nın geri çekilmesini sağladı. HKA, tekrar bir Baron denemesi gerçekleştirdi fakat ne olduğunu bile anlamadan Frozen, baronu çalmayı başardı. Ardından gelen takım savaşında 4 skor alan FB, hiç durmadan, Padden’ın yıkıcılığı ile oyunu üst koridordan bitirdi.

İkinci maçını Rampage ile yapan 1907 Fenerbahçe Espor, bu sefer daha kısa bir maçla zafere ulaştı. Seçim ekranında tekrar Syndra seçimi yapan Frozen, 7. dakikada Crash’ın baskınıyla ve Thaldrinin yardımıyla ilk kanı orta koridorda dökmeyi başardı. 11. dakikada ise rakibin B atmasını iyi kulananan FB, alev ejderini de alarak altın farkını arttırdı.

Crash’ın orta koridorda yakalanması sonrasında, Frozen’ın mükemmel zamanlamasıyla beraber skoru alan taraf FB oldu. Tussle’ın yeniden canlanmasıyla üst koridorda yalnız olan Thaldrin kule altında baskın yiyerek skor verdi. Crash ve Frozen’ın alt koridora yaptığı baskınla FB, 2. Alt koridor kulesini ve 2 skoru alarak koridordan ayrıldı.

Minyon sayısında geride olan Padden, ejderi alarak bu farkı kapattı ve iki takımda üst koridora yöneldi.

RPG, Barona vurmaya başlamıştı ki arkadan gelen FB oyuncuları onları hazırlıksız yakaladı. Padden, Kog’Maw’la 5 te 5 yaparak bu savaşı sonlandırdı. FB Baronu aldıktan sonra, üst koridorda inhibitör kulesi altında maçın son takım savaşını gerçekleştirerek oyunu bitirdi.

26 Eylül’de gerçekleşecek rövanş maçlarında, milli temsilcimiz yeniden Rampage ve Hong Kong Attitude ile karşılaşacak.

Overwatch Ban Konusunda Ciddileşiyor