Blizzard‘ın MOBA türüne farklı bir soluk getiren oyunu Heroes of the Storm‘un yeni kahramanları, bir yanlışlık sonucu, erkenden açığa çıkmış olabilir. Eğer bu bilgiler doğruysa, Hanzo ve Alexstrasza ile Nexus‘da ejderha seslerine hazır olun.
Geçtiğimiz günlerde Nexus’a katılan yeni karakter Kel’Thuzad ile ilgili bir videoda, dikkatli gözlerin kaçırmadığı küçük bir ayrıntı bulundu. Reddit üzerinde Spellethur isimli kullanıcının fark ettiği ufak ayrıntı, gösterilen ekranda iki yeni karakterin isminin bulunmasıydı. (03:24ten itibaren)
Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere, biraz bulanık bir resim olsa da, en üstte Overwatch evreninin popüler karakterlerinden birisi olan Hanzo ve World of Warcraft dünyasında, Kızıl Ejderhaların Kraliçesi olarak tanınan Alexstrasza’nın isimlerini görebilirsiniz.
Blizzcon yaklaşıyor ve yeni bir World of Warcraft genişleme paketinin duyurulacağı neredeyse kesin gibi. Heroes of the Storm için de bir Warcraft karkaterinin duyurulması oldukça mantıklı olacaktır. İki karakterin de Blizzcon sırasında açıklanmasını bekliyoruz.
Hepsi bir yana, Overwatch oyuncularını sinir eden ve “Hanzo Main” lafının neredeyse bir hakaret olarak kullanıldığı Hanzo, Heroes of the Storm ile Nexus savaşçılarını da çileden çıkartacak mı diye merak ediyoruz.
Knight of the Frozen Throne Kartları Beklentiyi Karşıladı Mı?