Space Soldiers vs nEophyte

Günün ikinci maçı olan Gambit vs Csgolounge karşılaşması ise açıklanmayan bir sebepten ötürü ileri bir tarihe ertelenmiş durumda. Temsilcimizin karşılaşmasında haritalarıın CobblestoneDust 2 ve Train olduğunu görüyoruz. İlk harita olan Cobblestone haritası Space Soldiers’ın seçimiydi. Temsilcimiz tarafından seçilen haritada kendi tarafını terörist olarak seçen nEophyte ekibi, temsilcimizi ve izleyen herkesi şaşırtmayı başardı.

Çek ekibi hızlı bir başlangıç yaparak terör tarafında 5 – 0 üstünlük sağladı. Buna karşılık, XANTARES’in ve ONLY’nin üstün performansları ve clucthları sayesinde Space Soldiers devreyi 8 – 7 üstün şekilde bitirmeyi başardı. Pistol round‘da A tarafına hızlı bir oyun ile giren ekibimiz round’u hanesine yazdırdı. Karşılıklı roundlar alınarak ilerleyen karşılaşmanın normal süresi 15 – 15 berabere biterken, ikinci uzatmada CT tarafının avantajı ile Çek ekibi haritayı 22 – 20 kazanmayı başarıyor.

Çeki ekibinin seçimi olan Dust2’de temsilcimiz terörist tarafında başladı. CT tarafının avantajı ile aradaki farkı açmaya çalışan Çek ekibi, istediği oyunu sergileyemeyerek devre arasına sadece 8 – 7‘lik bir üstünlükle girmeyi başarabildi. İkinci yarıda ise terörist tarafındaki agresif oyunu ile temsilcimize zor dakikalar yaşatan bir nEophyte izledik, ancak CT tarafının avantajı ile temsilcimiz bu haritanın da uzatmalara gitmesine izin vermedi ve 16 – 14‘lük skorla Çek ekibinin seçmiş olduğu haritada maç kazanmayı başardı. Böylelikle skora 1 – 1’lik eşitlik gelmiş oldu. Son harita olan Train haritasında temsilcimiz bıçak round‘unu kazanarak CT tarafında başlama üstünlüğünü elde etti. CT tarafının avantajını elinde bulunduran Space Soldiers, TuGuX‘un ve XANTARES‘in üstün perfomansları sayesinde 11 – 4’lük bir üstünlük ile terörist tarafına geçti. Terörist tarafında durumu 15 – 4‘e taşıyan temsilcimiz izleyenler için son haritanın hızlı biteceğinin sinyallerini verdi. Elinden geleni yapmaya çalışan Çek ekibi durumu 15 – 10’a kadar getirmeyi başarsa da temsilcimiz alması gereken son round’u alarak skoru 16 – 10 yaptı ve toplam skoru 2 – 1‘e getirerek 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. G grubu puan cetvelini son durumuyla aşağıda görebilirsiniz.

tablo