Şeref  Ödülleri

Junkrat

junkrat-screenshot-003.4euHF

Junkrat adeta absürd miktarlarda hasar çıkarabiliyor ve el bombalarını adeta kafasına göre düşünmeden sallayabiliyor. Kendisi rakip Reinhardt ve Winston’ları indirmek için en iyi araç, ayrıca ultisini çok hızlı bir şekilde doldurabiliyor. Junkrat aşağı yukarı Pharah’ın seviyesinde bir güce sahip olsa da, savunmadaki etkisini saldırıda gösteremiyor.

Zarya

zarya-screenshot-004.0CLdC

Zarya’nın takımına sağladığı en önemli şey takım arkadaşlarına verdiği kalkan ve yıkıcı ultisi. Alan etkili wombo-combo’ların en önemli parçası ve Hanzo, Pharah ve diğer alan etkili hasar ultileriyle harika çalışıyor. Zarya daha ziyade Reinhardt gibi salt tank kahramanlarla birlikte oynanacak cinsten, Mercy ve Pharah gibi yüksek öncelikli takım arkadaşlarını korumaya almak onun görevi olmalı. Hasarı düşük olduğundan top 5 listesine maalesef giremiyor.

McCree

mccree-screenshot-001.3kkwU

McCree’nin nerf’ten önceki hali çok rahat top 5 listesine girerdi, ama o dönem kapandı. Nerf’ten önce uzun mesafe hasarı varken McCree inanılmaz göze batmaktaydı, hem keskin nişancı hem de agresif kanat oyunları rollerini doldurabiliyordu. Orta mesafede hala net biçimde yıkıcı (özellikle hasarı yükseltildiğinde), ve 1v1 savaşlarda tüm rakipleri devirebilme kabiliyeti onu takımınız kanatlardan bastırıldığında önemli bir seçim yapıyor. McCree’nin rolü şu anda Genji tarafından tehdit altında, o yüzden kendisi şimdilik şeref ödülü listesinde.

Kaynak: http://www.gosugamers.net/overwatch/features/4564-the-5-top-tier-overwatch-heroes-and-why