Apex Legends, 70 milyondan fazla oyuncusu olan ve üç kişilik takımların karşılıklı mücadele ettiği bir Battle Royale oyunu. Ama görünen o ki 5 Ekim’de her şey değişecek, en azından bir süreliğine.

Apex Legends resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruyla önümüzdeki hafta 5 Ekim’den itibaren sadece kısıtlı bir süre için takımların oyuna 2 kişilik takımlarla girebileceğini duyurdu.

İki kişilik takım kurabilme seçeneğinin belirli bir süre kullanılabilir olacağının duyurulmuş olması yanında Duo seçeneğinin ne kadar süre kullanımda kalacağı hakkında henüz bir bilgi yok. Bununla ilgili açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. Takımların iki kişilik kurulabilecek olması ise kullanıcılar arasında büyük bir heyecan yarattı. Oyuncuların büyük bir kısmı bu değişikliğin oyuna kalıcı olarak eklenmesini itiyor.

Respawn, oyuncu takımlarının üç kişilik olmasını zorunlu kılmış durumda ve kullanıcılarına takımlarının oyuncu sayısını belirleme konusuna bir özgürlük vermek için de çok aceleci görünmüyor. Önceden oyuna solo olarak girilmesi için kısa süreli değişikliklere gidilmişti ancak iki kişilik takım duyurusu oyuncular üstünde daha büyük bir heyecan yaratmış gibi görünüyor.  Respawn, kullanıcılarının taleplerini göz önünde bulundurarak kalıcı bir değişikliliğe gitme yolunda adım atacak mı, bu güncelleme sonrasında kalıcı olacak bir değişikliğin denemesi mi zaman gösterecek.