Red Bull eSports geçtiğimiz günlerde Evo Japan ve Evo 2019 Şampiyonası birincisini takımına kattı. Tekken 7 takımında mücadele edecek yeni isimse Arslan “Arslan Ash” Siddique. Arslan Ash, Red Bull eSpor’un ilk Pakistanlı oyuncusu. Arslan Ash yeni takım arkadaşları Hoa “Anakin” Luu ve Kana “Tanukana” Tani’nin de bulunduğu 7 kişilik takımla birlikte Evo’da Red Bull eSports’u temsil edecek.

http://twitter.com/ArslanAsh95/status/1194205611468214272

Haberi Twitter üstünden veren Arslan Ash takipçilerine müjdeyi “@redbullgaming’i temsil edecek ilk Pakistanlı olmaktan ve bu seçkin takımın bir parçası haline gelmiş olmaktan gurur duyuyorum. Şükürler olsun! Beni kanatlandırdığı ve elbette beni desteklediği için @redbull’a teşekkürler!” ifadeleriyle verdi.

Sezonun geri kalanına Red Bull ve vSlash Esports sponsorluğunda devam edece olan Arslan Ash’e Red Bull Gaming yine Twitter üzerinden “Aileye hoş geldin!” diyerek karşılık verirken vSlash ekibinden de tebrikler geldi.

Biz de 2019 Evo Şampiyonasında katıldığı maçtan birincilikle ayrılan Arslan Ash’ın 2020’deki şampiyonalarda yeni takımıyla sergileyeceği performansını izliyor ve size aktarıyor olacağız.