Blizzcon’a çok az bir süre kaldı ve internet etkinlikte duyurulacak şeylerin sızıntıları ile çalkalanıyor. Diablo 4 duyurusunun neredeyse kesinleştiği şu günlerde, Overwatch 2 ‘ye ait olduğu söylenilen bir logo da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta Twitch yayınıcısı Metro tarafından “Overwatch 2 duyurulacak” iddiası ortaya atılmıştı. Daha önce 2018 yılında duyurulacak olan Ashe karakterini de önceden sızdıran Metro attığı tweetler ile hem duyuru yapılacağını hem de bu duyuruda neler göreceğimizi söylemişti.

Dün ortaya atılan iddia ise Weak Auras isimli Twitter kullanısından geliyor. BlizzCon’da duyurulacak olası sızıntıları paylaşan hesap, Overwatch 2’nin logosu olduğu tahmin edilen bir görseli de ekledi.

Bu resmin gerçek mi yoksa başarılı bir sahte sızıntı çalışması mı olduğunu söylemek çok zor. Sızıntıyı gerçekleştiren WeakAuras bu resmin kendilerine bir dostları tarafından ulaştırıldığını ve ellerinde başka bir şey olmadığını söylüyor.

WeakAuras’ın tweetine cevap olarak, farklı bir kullanıcı da Coca-Cola ile ortak yapılmış bir çalışmaya ait bir resim paylaştı. Bu resme göre Overwatch 2 duyurusu ile birlikte Coca-Cola oyuna özel kutu tasarımlarını çıkartacak. Japonya’ya özel gibi gözüken bu kampanya, daha önce Overwatch ile çalışmış olan Coca-Cola için olası gözükse de, bir başka sahte sızıntı resmi olma ihtimali yüksek.

Resimlerin gerçek olup olmadığı tartışmaya açık olsa da, sızdırılan haberlerin çoğu bu yıl Overwatch 2’nin duyurulacağını işaret ediyor. Ayrıca oyunun ilk oyunun aksine yalnızca PvP değil, PvE üzerine de yoğunlaşacağı tahmin ediliyor.