Razer, Pikachu temalı bir fare ve klavye seti çıkarmak için The Pokémon Company ile güçlerini birleştirdi. Set bir Ornata klavye ve DeathAdder farenin tasarımlarının Pikachu sarısı versiyonlarını içeriyor. Ama tabii ki de bu özel seri bu küçük renk değişimiyle kısıtlı değil.

Tasarımların detaylarına değinecek olursak DeathAdder’daki Razer logosu, yerini Pikachu kuyruğuna bırakırken klavyede ise yön tuşlarında oklar yerine belirttiği yönlere doğru koşan Pikachu’lar var. Escape tuşunda da Pokéball bulunuyor.

Klavye ve fare ayrı satılıyor ve her parça beraberinde Pikachu temalı özel aksesuarıyla beraber geliyor. Ortana’da Pikachu’nun farklı pozlarda görülebildiği bir bilek desteği varken, DeathAdder ise canlı bir sarı rengi üzerinde Pikachu’nun yer aldığı bir mousepad ile geliyor.

Ancak Pikachu severler için kötü bir haberimiz var. Razer’in çıkardığı özel Pikachu serisi şu an için sadece Çin’de satılıyor. Eğer Çin’de yaşıyorsanız veya bir tanıdığız varsa da klavyeye 100 Amerikan Doları, fareye 57 Amerikan Doları olmak üzere 157 Amerikan Doları yani ortalama 910 Türk Lirasını gözden çıkarmanız gerekecek.

Razer’dan henüz Pikachu temalı setin başka ülkelerde satılıp satılmayacağıyla ilgili bir açıklama ise henüz yok.