compLexity Shawn ‘witmer’ Taylor’un yerine geçen hafta Northern Arena’da yedek bekleyen Kaliber oyuncusu Cory ‘APE’ Bate ile resmi anlaşma imzaladı.

Takım kadrosundaki değişimin ilk adımları Northern Arena’ya şahsi sorunlardan ötürü katılamaması muhtemel görünen Shawn “witmer” Taylor’un yerine, takımın yedek olarak Cory “APE” Bate’yi seçmesiyle başlamıştı.

compLexity kadrosu ise sorunları bir yana bırakarak Mathieu “Maniac” Quiquerez’in Rogue takımını Grup C maçında, Echo Fox’u da çeyrek finalde 2-1 yenerek 100.000 dolarlık etkinlikte bir çok kişiyi şaşırtmıştı.

Etkinlik sonrasında Bate’nin sadece Northern Arena yedeği olmadığı, 24 yaşındaki Kanada’lı oyuncunun takımın kadrosuna katılıp 20 yaşındaki Taylor’la değişeceği yönünde dedikodular dönmüştü.

compLexity bu kadro değişimini onaylamakla beraber Bate’in compLexity’nin Denver, Colorado’daki takım evine doğru yola çıktığı bilgisini verdi.

Takımın kadrosu an itibariyle şöyle;

Rory “dephh” Jackson
Kia “Surreal” Man
Bradley “androidx23” Fodor
Michael “Uber” Stapells
Cory “APE” Bate

Taylor ise Twitter’dan yaptığı açıklamada ‘Babasının rahatsızlığının ve şahsi sorunlarının oyununa etki etmeye başlamasıyla beraber, gelecekte serbest bir oyuncu olacağını bildirdi.