Overwatch hakkındaki en iyi şeylerden biri kuşkusuz Maçın Hareketi mekaniğidir. Elbette ki bazıları sıkıcı. Ama bazıları var maçtaki en can alıcı anlar.

Maçın Hareketi, aynı zamanda bazı Overwatch karakterlerini olabilecek en tuhaf, komik, alışılmadık ya da aptal durumlarda gösterebiliyor. Bunlar şimdiye kadar benim favorilerim. Çünkü hiç de övgüler yağdırmadan çok kişili çevrimiçi oyunlarda meydana gelen bazı rastgele saçmalıkları gözler önüne seriyorlar. Seçilen her karakter için bir Maçın Hareketi videosu yer alıyor. Ve inanamayacaksınız ama bir Ana videosu bile bulmayı başardık. Bize bunun için sonra teşekkür edersiniz.

Torbjörn

Bu Torbjörn’ün oyuncuya sunduğu aktif ve eğlenceli oyun tarzına çok güzel örnek olmuş bir video. Ama ciddi olmak gerekirse artık taretler kuran karakterleri birincil şahıs vuruş oyunlarına koymayı bırakabilir miyiz artık? Lütfen?

Widowmaker

Profesyonel Widowmaker oyuncusundan tavsiye: Düşman takımdaki herkesi düz bir hatta durmasını sağlayın yeter.

McCree

Mei’nin muhteşem bir çıkaracağını düşünerek yaptığı bu hareketle, McCree’nin ulti yeteneğini engellemeyi hedeflediğini düşünmek istiyorum. Ama bunda öyle bir başarısızlık sergiliyor ki oyunu sonsuza dek siliyor gibi.

Bastion

Doğuş noktasında kamp kurmak, bunu, gerçekten ama gerçekten, oyun başlamadan çok önce yaparsan yine de sayılır mı? Bastion böyle hippi ve barışçıl bir robota göre gerçekten belalı.

Hanzo

https://streamable.com/zv5h

Gerçekten muhteşem bir oynayış. Ama en çok sevdiğim şey, Hanzo’nuın tekrar ve tekrar uçurumdan aşağı atlayışını izlemekti.

Pharah

Reinhart, Phara’nın Maçın Hareketi’nde yer almasını o kadar istemiş ki, roketinin önünde bunu kesinleştirmek adına uçurumdan atlamış. İşte gerçek takım oyunu bu.

Reaper

Nereden geldiği anlayaşılamayan bir ulti mi? Bu Maçın Hareketi videosunu Reaper asil karakteri olan oyuncular ruh halini gerçekten muhteşem şekilde gözler önüne seriyor.

Reinhardt

Kim demiş Reinhardt’ın hareket kabiliyeti yetersiz?

Zenyatta

Yüzde seksen hasar ve tek bir leş. Kim demiş destek oynamak sıkıcıdır diye.

Lucio

Böyle sevimli bir DJ için Lucio’nun insanları kıyametlerine doğru itme eğilimi oldukça fazla.

Junkrat

Junkrat bir savunma karakteri olarak listede yerini alıyor. Çünkü bazen yaptığı en iyi şeyler ölümünden sonra iyi bir pozisyona bakıyor.

Roadhog

Odaklanmış bir Zenyatta için harcanılan Roadhog ultisi kimin ne olduğunu ortaya koyuyor gibi.

Zarya

Zarya acemileri yakalamak için adeta biçilmiş bir sineklik gibi.

Soldier:76

Farkı gerçekten hissetmiyorsunuz bile değil mi?

D.Va

Bazen ihtiyacın olan tek şey berbat bir ultiyi, fırsata çevirecek bir Roadhog’tur.

Symmetra

İnsanlar hep Bastion’un tek bir tuşa basarak Maçın Hareketi’ne çıkmaya hak kazandığından yakınıyor. Halbuki Symmetra’nın yanında Bastion’ununki solda sıfır. Sadece biraz daha yavaşı.

Tracer

Dorğu gördünüz Overwatch’taki çocuklar Tracer verdiği mükemmel pozları göstermede ustalar.

Genji

Genji oyuncularının yüzde biri gerçekten oyunun gidişatını değştiriyor. Geri kalan doksan dokuzu ise sadece aptal şansı.

Ana

Eğer bu çocuk değilseniz, Ana ile Maçın Hareketi’nde boy göstermeniz gerçekten çok zor.

Kaynak: http://www.dailydot.com/esports/overwatch-play-of-the-game-weirdest/