Bu sene League of Legends arenasında en iyileri toplayıp bir araya getiren SuperMassive CS:GO takımını duyurdu!

Yeni kurulan CS:GO kadrosunda ise tanıdık isimler var. Zone’dan ayrıldıktan sonra Sons of Snakes takımında görev alan Kerimhan “tokmakhead” Duman ise bunlardan biri.

Konuştuğumuz Kerimhan “tokmakhead” Duman ve Muhammed “mini” Salman ise bu anlaşma ile ilgili şunları söyledi: “Zone e-sports’tan ayrıldıktan sonra bize Avrupa’da da destek verebilecek bir kulüp arıyorduk. GIST turnuvasında favori takımlar olan Space Soldiers’ı ve Death Trap’i yenerek şampiyon olduk. Türkiye’de e-spor her geçen gün gelişmeye devam ediyor ve bu gelişime en iyi destek sağlayabilecek kulüplerden birinin Supermassive olduğunu düşündük. Gelen teklif üzerine yapılan görüşmelerimiz olumlu geçti ve anlaşma sağlandı. Türkiye’de e-spor’un gelişimine katkı sağlayan bir kulübün bünyesine katıldığımız için çok mutluyuz. Bu destek ile çok iyi şeyler başaracağımıza inanıyoruz.” dedi. Avrupa’da yapılan LAN turnuvalarına katılım yapıp yapmayacaklarını sorduğumuzda ise şöyle cevapladılar: “Henüz LAN turnuvalarına katılacak durumda değiliz, ancak hazır olduğumuzu düşündüğümüz zaman neden olmasın?”

SuperMassive’in sahibi Hakan Baş ise bu konuda şunları söyledi: “Her dalda şampiyonluğa oynayacak ve ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil edecek takımlar kurmayı hedefliyoruz. League of Legends takımımız bu takımlardan ilkiydi, ve ardından CS:GO takımımızı kurduk. Gerçekten değerli oyunculara sahibiz, her iki takımımızın da ellerinden gelenin en iyisini yaparak pek çok başarıya imza atacaklarına inanıyorum.”

İşte SuperMassive’in yeni CS:GO takımı:

SUP mini =DD
SUP mag0o
SUP LEGOO
SUP Glovee
SUP Tokmakhead