Counter-Stike tarihinin en iyi oyuncuları arasına ismini yazdıran Danny “zonic” Sørensen hayranları için güzel bir haber bugün Dignitas’tan geldi. Eski kadrosunu Team Solomid takımına kaptıran Dignitas kurduğu yeni takım ile başarı elde edememişti. Yönetim bu durumdan mutsuz olacak ki takıma yeni düzen katmak amacıyla yeni bir koç ile anlaştı.

zonic 2008 yılında mTw takımı ile birçok alanda başarı sağlamış ve adını “Dünyanın En İyi Counter Strike Oyuncuları” arasına yazdırmayı başarmıştı. Günümüzde 28 yaşında olan zonic, Counter Strike kariyerini yaklaşık 3 yıl önce bitirmişti. Geçtiğimiz aylarda bir arkadaşı zonic’in Counter Strike sahnesine geri döneceğini duyurmuştu.

Arkadaşı Oliver “minet” Minet’in dediği doğru oldu. Zonic Counter Strike:Global Offensive sahnesine indi ama oyuncu olarak değil bir koç olarak. Danimarka’lı efsane bundan sonra Dignitas takımının koçluğunu yapacak.

dignitas takımı geçtiğimiz günlerde oynanan ESL One Cologne 2015 Avrupa elemelerinde gereken performansı gösterememiş ve Major finallerine katılma hakkını elde edememişti.

dignitas Perşembe günü başlayacak olan Acer Predator Masters finallerinde yeni koçları zonic ile yer alacağı bekleniyor.

Bakalım dignitas takımı sorununu yeni getirdiği koç ile çözebilecek mi ?