Daha önce yaptığı ufak çaplı online turnuvadan sonra ciddi bir yatırım yaparak Online + LAN olmak üzere 2 etaptan oluşacak olan yeni turnuvaya dair detaylar Multiplayer tarafından duyuruldu.

Duyuruda yer alan bilgilere göre turnuvanın toplam ödülü tam 26.000 Türk Lirası oluşturulan bu ödül havuzu ile turnuva Türkiye’nin en büyük ödül havuzlu CS:GO turnuvası olma ünvanını taşıyor olacak.

Turnuva 4 Online + 1 LAN olmak üzere toplam 5 turnuva yapılacak. Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım aylarında gerçekleştirilecek 4 Online turnuvadan sonra Aralık ayında Offline olarak büyük turnuva gerçekleştirilecek.

Yapılacak online turnuvalarda turnuva başına 1500 TL’lik bir ödül koyulduğunu belirten Multiplayer; ödül dağılımının 1. olan takıma 1000 TL, ikinci olan takıma ise 500 TL şeklinde olacağını belirtti.

Online turnuvalarda şampiyon olan takımlar doğrudan Aralık ayında yapılacak olan büyük finallere katılım hakkı kazanırken. Geri kalan finalistler ise puanlama sistemine göre en çok puan toplayan 4 takım LAN finallere katılma hakkı kazanacak.

Puanlama sistemine göre turnuva başı; Finalistlere takıma 3 puan, Yarı finalistlere 2 puan, Çeyrek finalistlere ise 1 puan verilecek. Yapılacak olan online turnuvalarda toplam 8 takım büyük finallere katılma hakkı kazanacak.

Turnuvanın geriye kalan detaylarını öğrenmek için : http://www.multiplayer.com.tr/haber/26-000-tl-odul-havuzlu-csgo-turnuvasi-agustosta-basliyor/

Turnuvaya katılmak için : http://csgo.multiplayer.com.tr/