EVOS Esports’un Mobile Legends’ta gösterdiği başarıları önü kesilemez bir şekilde devam ediyor. EVOS Esports’un Singapur ve Endonezya takımları kendi bölgelerindeki Mobile Premier League’de 4. Sezonu kazandıktan sonra gözler Endonezya Kadın Oyun Ligine yöneldi. Geçtiğimiz hafta MPL (Mobile Premier League)’de EVOS kadın takımı Mobile Legends Minor’da şampiyonluk kazanarak takımın zafer adetini devam ettirdi.

Pica, Pucci, Funi, Caramel, Earl ve ListyChan’dan oluşan takım turnuva boyunca yüksek bir performans sergileyerek 4-1 skorla rakibine karşı galibiyet elde etti. Maç boyunca tek kayıplarını Belletron’a karşı yaşadılar.

Yarı finallerde EVOS ilk maçı kaybetmesine rağmen sonradan maçı çevirerek Siren Moon’u 2-1 yendi.

Finallerde ise birçok kişi önceki maçlardan yola çıkarak turnuvayı Belletron’un kazanmasını bekliyordu ancak Bellatron’un turnuvada kullandığı stratejisini çözen EVOS, rakibini rekor sürede 14-0 skorla yerle bir etti.

Zaferleri sonucu 3 milyon Endonezya Rupisi para ödülü ve önümüzdeki sene düzenlenecek olan FIFA Gaming League Mobile Legends Major Series Turnuvası için yeterlilik kazandılar.