Kingston Technology Company Inc.’in oyun bölümü HyperX™ bugün ünlü Alman futbol ligi yıldızı Marco Reus ile yaptığı HyperX temsilciliğini duyurdu.

Borussia Dortmund ve Alman milli takımında oynayan Marco Reus, FIFA topluluğunun isteği üzerine geçen senelerde FIFA17’nin kapağında boy göstermişti. Boş zamanlarında konsolunda Call of Duty, NBA ve FIFA oynamaktan keyif alan ve son zamanlarda FIFA’yı mobil platformda da test etmeye başlayan Marco Reus, Tottenham ve İngiltere milli futbol takımında oynayan Dele Alli ve ödüllü rapçi Post Malone ile birlikte HyperX’in oyun tutkunu olan uluslararası temsilcileri arasına katılıyor.

Marco Reus: “Oyunlar günlük hayatımızın büyük bir parçası oldu. Telefonda oyun oynamakla kalmayıp, antrenmandan sonra eve gelip arkadaşlarımla da birkaç saat FIFA oynamaya devam ediyorum. HyperX ailesine katılmaktan mutluyum. HyperX ürünleri kendimi oyunlara kaptırmakla kalmıyor aynı zamanda rakiplerimi alt etmeme de yardım ediyor. HyperX ile başarılı bir ortaklık için sabırsızlanıyorum.”

Marco HyperX ile 2 senelik bir partnerlik imzaladı ve bu yıl içerisinde birçok reklam kampanyasında öne çıkacak.

HyperX EMEA Genel Müdür Yardımcısı Paul Leaman: “Oyuncu ekipmanlarımızın kalitesiyle, dünyaca ünlü yüksek profilli oyun tutkunlarını bünyemize kattık ve Marco’nun HyperX takımına katılmasından heyecan duyuyoruz. Hangi platformda olmalarına bakmadan oyuncuların dikkatini çekmeye çalışıyoruz. İster PC’de, konsolda ya da mobilde oynayın; HyperX ürünleri tüm potansiyelinizi kullanmanızı sağlayacak. CES’te öne çıkarttığımız yeni Cloud Orbit ve Orbit S ile oyuncular, oyun içi seslerle kendilerini oyunun içindeymiş gibi hissedecekler. Aynı zamanda 2019’da yeni Quadcast mikrofonumuzla ilgili heyecan verici duyurularımız olacak. Dele Alli ve Marco Reus gibi insanları yanımızda görmek çok güzel.”

HyperX ödüllü bilgisayar aksesuar yelpazesini konsol oyuncularına da odaklanmak için genişletti. Bunun için ilk önce Sony lisanslı Cloud for PS4, daha sonra da Xbox lisanslı CloudX kulaklığını ve son olarak da Nintendo Switch ve mobil oyunculara yönelik olan ilk kulak içi kulaklığı Cloud Earbuds’ı tanıtıp piyasaya sürdü.